Saturn u tranzitu kroz XI kuću vašeg natalnog horoskopa

Jedanaesta kuća u astrologiji važi za kontakte sa istomišljenicima, duhovnom sabraćom i onima koji su nam srodni – ljudima koji su nam važni i sa kojima nismo u ljubavnim odnosima. Ovde smo konfrontirani sa različitim shvatanjima i idejama drugih. Ovo polje predstavlja i kuću želja, nadanja i žudnje. Za vreme Saturnovog tranzita kroz ovu kuću potvrđuju se prijateljstva, ili se menjaju, srećemo nove ljude sa kojima ostvarujemo prijateljske veze, neki odnosi se završavaju. Mogući su problemi sa ličnim prijateljima ili partijskim, klubskim drugovima. Saturn preispituje da li ovi ljudi još uvek odgovaraju našim potrebama ili su se tokom vremena veze među nama promenile. Saturn takođe proverava koliko smo zavisni od istih ljudi, koliko smo se za njih vezali kroz emocije. Ovaj tranzit nam može doneti i jaku potrebu za samoćom, za zagledavanjem u sebe, i može doneti nova saznanja o značaju naših prijateljstava.

Ovaj tranzit može doneti sa jedne strane i jaku potrebu za samoćom, ili sa druge strane donosi nam saznanja o tome koliko su nam važni prijatelji. Donosi nam i mogućnost da svoju unutrašnju samostalnost bolje upoznamo, da naše suštinsko biće prepoznajemo na novi način, i istovremeno doživimo osećaj povezanosti sa drugima; na jedan odrasli, zreli način ophoditi se prema ljudima. Tim putem nam se pruža možda i prilika da se pridružimo nekoj grupi, u kojoj nalazimo svoje istomišljenike.

Eventualna opasnost ovog tranzita leži u tome da su moguća povezivanja sa pogrešnim ljudima, moguće je stvoriti lažna prijateljstva. Mogućnost nesporazuma i pogrešnih interpretacija

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.