Saturn u tranzitu kroz IX kuću vašeg natalnog horoskopa

Saturnov tranzit kroz 10. kuću i njen dolazak na MC stavlja nas u određenu društvenu ulogu, naš autoritet i naš posao (kao i karijeru) stavlja u središnju tačku. On nas suočava sa našim identitetom kojim se predstavljamo u društvu. Našu već osvojenu poziciju u našu pripadnost i zavisnost u društvenim sadržajima stavlja pod znak pitanja.

Nijedna druga kuća nas ne stavlja toliko jasno pred pitanje ko smo mi i gde su nam granice. Deseta kuća je naša manifestacija u društvu koja odražava utiske i vraća nam kao ogledalo naše projekcije i slike o drugim ljudima. Važnu ulogu u našem držanju prema spoljašnostima igra samostalnost i jedinstvo sopstva, koje se može utvrditi za vreme Saturnovog prolazka kroz kardinalne kuće (1., 4., i 7.). U 10. kući, poslednjoj kardinalnoj kući, Saturn će izneti na videlo ono što smo naučili, ili ono što smo mogli naučiti dok je obilazio ostale kardinalne kuće. Imamo li jasna gledišta i verujemo li sebi (1. kuća)? Patimo li zbog odrastanja i uzimamo li emocije ozbiljno (4. kuća)? Da li smo svoj identitet izgradili na partnerovom ili smo svoji (7. kuća)? Ovakve ili slične teme, ili celine tema, svakako imaju jaku refleksiju na naš prirodni autoritet, a mnogo utiču i na naš posao, zanimanje i društveni status. Vrlo često doživljavamo prilike u ovom periodu kao frustrirajuće ili isto tako često kao fazu straha.

Verovatno smo izloženi u poslovnom i društvenom okruženju raznim neprijatnim zadacima kojima se osećamo nedorasli. Eventualno se naše okruženje opterećuje prisustvom nekog šefa ili autoriteta. Tada je naravno u prvom planu naš nastup u javnosti koja vrlo često prikriva našu stvarnu prirodu. Ove stvari se vrlo teško prevazilaze, ali svakako nije ni najvažniji korak ako želimo napredak u društvu u kojem hoćemo da sačuvamo integritet i odgovornost. Saturn nam pokazuje i upozorava nas, unutar određenih struktura i pravila, na naše određene zadatke koje treba da preduzmemo, i time da doprinesemo društvenim tokovima.

U 10. kući on stvara jednu zrelu ličnost koja zna i poznaje svoje granice, te se autentično i stabilno prezentuje u javnosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.