Saturn u tranzitu kroz XII kuću vašeg natalnog horoskopa

Razmatranje svrhe postojanja, naših dostignuća ali i neuspeha je primarni fokus u periodu Saturnovog tranzita kroz XII kuću natalnog horoskopa. Ovaj tranzit podvlači i završetak jednog ciklusa, što sigurno može doneti jednake količine zbunjenosti i nezadovoljstva, posebno kao početak novog ciklusa koji najavljuje. Saturn sa dozom kriticizma oživljava sve laži koje leže skrivene ispod površine, pa smo primorani da se pozabavimo ozbiljnim čišćenjem duše. Tokom ovog tranzita suočavamo se sa ličnim demonima, nejasni strahovi nas proganjaju, čineći nas još nesigurnijim. Svako ima svoje tajne. Ono čega nismo uvek svesni je da one mogu ozbiljno oslabiti našu sreću i napredak.

Saturn će počistiti naša skrovišta (XII kuća) i zahtevati da se ozbiljno zamislimo nad svim što smo skivali tamo. Da li je ovaj proces neudoban? Za većinu može biti. Ali rešiti se svih zastarelih shvatanja, i ispitati i odbaciti iracionalne strahove, nije samo neophodno za naš dalji razvoj, konačno to je i uzrok ogromnog olakšanja. Dvanaesta kuća je na određeni način groblje svega što smo ostavili nezavršeno. Saturn ovde želi da se pozabavimo sortiranjem otpadaka i da se odlučimo da zadržimo samo ono što nam je zaista neopodno u budućnosti. Ovaj proces može biti dugotrajan i činiti se prilično spor, ali ukoliko ga obavite na pravi način, može biti izuzetno koristan. Bavimo se okončanjem radije nego počecima tokom ovog tranzita, dok odbacujemo stara shvatanja, nesvesno se pripremajući za Saturnov tranzit preko Asc-a i kroz I kuću, kada ćemo vredno raditi na razvoju individualnosti i ličnog identiteta.

Primetno smo introspektivni tokom ove životne faze. Možemo se izolovati od drugih na određeni način – što je proces koji dolazi sam po sebi. Pitanja zdravlja, generalno psihosomatske prirode, mogu izbiti u prvi plan. Možemo biti privučeni alternativnim načinima lečenja i življenja, osećati pojačanu potrebu da se bavimo proučavanjem sebe, koristeći različite načine (psihoanalizu npr).

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.