Saturn u tranzitu kroz VIII kuću vašeg natalnog horoskopa

Ovo je period u kome trebamo ili moramo da se način odreknemo svojih starih životnih struktura, i kada se tranzit završi da se preporodimo u skladu sa simbolikom osme kuće. Naginjemo ka davanju forme našem emocionalnom životu. Do ovoga može doći kroz spoljašnje okolnosti, ili kroz određene činjenice ili situacije unutrašnjih saznanja, u oblastima finansija, emocija i spiritualnosti. Bivamo u situaciji kada nas obuzima obilje osećanja koja čekaju da se obrade i svare. Problemi, strahovi i pritisci su nam sve bliži, a kada pokušamo da im umaknemo ili da ih ne primetimo ispostavlja se da nam to uzima suviše energije. Saturn nam ponovo pokazuje stvari koje samo negde zaturili ili zanemarili, nerešene problem, našu sopstvenu senku, kao i senke ostalih oko nas. Zbog toga je vrlo važno imati hrabrosti sagledati sebe i druge otvoreno i časno. Ovo je i vreme kada nam se mogu iskomplikovati situacije sa drugim ljudima, a to je usko povezano sa činjenicom naše težnje da svoje unutrašnje probleme projektujemo na spoljašnji svet. To znači da stvari koje smo duboko sakrili u nama sada vidimo i primećujemo i kod drugih ljudi. Tada se razvija mehanizam besa i ljutnje u nama, iskaljujemo bes na druge ljude što govori najviše o nama samima, i o našim podsvesnim aktivnostima. Saturn nas u ovom tranzitu suočava sa sopstvenim projekcijama koje treba da razumemo i svedemo na razumnu meru.

Ovaj tranzit nosi sa sobom šansu da naučimo da se mirnim putem ophodimo sa svojim emocijama, da umemo sa njima da izlazimo na kraj i samim tim da razvijemo nove perspektive. Možemo naći tačku svoje emocionalne nezavisnosti i da se razvijemo u jednu stabilniju i svesniju ličnost.

Mnogi ljudi doživljavaju ovaj vremenski period kao težak, a osnov za takav doživljaj teško je utvrditi. Ovo je i vreme kada saznajemo gorke činjenice prolaznosti i smrti, nekad je sretnemo i sasvim «oči u oči», a u najmanju ruku postajemo senzitivniji na pitanje umiranja. Ovaj tranzit nas može naterati da razmišljamo o pravoj istini života i smrti. Iz toga može poteći nova želja i volja za životom, a kroz ovu dinamiku dobija naš život jedan novi, dubljiji smisao.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.