Saturn i Natalni Mjesec

Saturn konjunkcija Mjesec

ovaj tranzit može donijeti češća preispitivanja i “vraćanje osobe u prošlost” u cilju pronalaženja odgovora na neke nedorečene i nedovoljno razjašnjene stvari.

Saturn sekstil Mjesec

pod utjecajem ovog tranzita osoba može biti discipliniranija, osjećajnija i može biti sposobnija kontrolirati svoje emocije.

Saturn kvadrat Mjesec

ovaj tranzit nagovještava izraženiju opasnost od javljanja određenih teškoća u ljubavnoj vezi zbog mogućeg javljanja učestalijih svađa i neslaganja uslijed loše međusobne komunikacije i nedovoljnog razumijevanja.

Saturn trigon Mjesec

ovaj tranzit ukazuje na mogućnost ostvarenja većeg zadovoljstva u ljubavi ukoliko osoba nastoji na adekvatan način dovoljno uskladi svoje emotivne želje i potrebe sa emotivnim željama i potrebama svoje voljene osobe.

Saturn opozicija Mjesec

tijekom trajanja ovog tranzita može biti naglašenija snažnija nesigurnost i napetost pa je uslijed toga moguća i smanjena usredotočenost ili smanjena zainteresiranost prilikom obavljanja važnih obveza. Također, u ovom razdoblju osoba može osjetiti i češći nedostatak podrške od strane drugih osoba.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.