Saturn i Natalno Sunce

Saturn konjunkcija Sunce

ovaj tranzit Saturna je vrlo važan i ukazuje kako na moguće prvobitno osjećanje nemogućnosti ispoljavanja mnogih kvalitete tako i na naglašene mogućnosti za prevladavanje takvih ograničenja uz nove mogućnosti za promjenu takve percepcije situacije i za javljanjem snažnije težnje za značajnije unapređenje situacije na poslovno- financijskom planu jer kod osobe može poticati jačanje ambicioznosti i bolju samodisciplinu tako da ovisno od prethodnih zalaganja donosi i ispunjenje i veću sigurnost ili neki vid priznanja tj nagrade za uloženi trud, učinkovitost i zalaganja.

Saturn sekstil Sunce

ovaj aspekt ukazuje na važnost usmjeravanja veće pažnje na jasno definiranje životnih ciljeva jer u tom slučaju potpomaže učinkovitije iskorištenje životnih šansi.

Saturn kvadrat Sunce

ovaj tranzit Saturna može donijeti jači osjećaj sputanosti kao i manjak potrebnog samopouzdanja tako da je uslijed takve nesigurnosti izvjesnije i teže realiziranje planova. Pod utjecajem ovog tranzita osoba se može naći u takvim situacijama u kojima može imati osjećaj kao da je na nekakvom ispitu.

Saturn trigon Sunce

kada se radi o ovom tranzitu on može biti od posebnog značaja za osobu jer potiče bolje ispoljavanje tj predstavljanje pozitivnih osobina što dovodi do mogućnosti ostavljanja boljeg dojma na druge ljude. Također, pod utjecajem ovog tranzita Saturna osoba može jasnije i adekvatnije izražavati svoje stavove, misli i osjećaje.

Saturn opozicija Sunce

pod utjecajem ovog tranzita Saturna osoba se može osjećati obeshrabreno i nemotivisano kada je u pitanju ispunjavanje nekih važnih obveza na poslovnom planu ili kada se radi o nastojanjima za poboljšanje odnosa s osobama iz bližeg okruženja ili u ljubavi sa voljenom osobom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.