Saturn i Natalni Merkur

Saturn konjunkcija Merkur

tijekom trajanja ovog tranzita osoba može ozbiljnije shvaćati i pristupati rješavanju nekih problema jer ovaj tranzit Saturna može potaknuti veću odlučnost, težnju za zrelijim razmišljanjem ali za ostvarenje željenih rezultata zahtjeva i veću spremnost na angažiranje i rad.

Saturn sekstil Merkur

ovaj aspekt ukazuje na naglašene mogućnosti da se do željenih rezultata dođe na brži ili na lakši način jer ovaj tranzit kod osobe može poticati bolju organiziranost, usredotočenost kao i bolju spsobnost fokusiranja misli i pažnje na bitne stvari.

Saturn kvadrat Merkur

ovaj tranzit nagovještava izraženiju opasnost od javljanja osjećaja uljuljkanosti u lažnu sigurnost iz razloga što se neke stvari mogu shvaćati prilično olako tako da to može dovesti do velikog razočaranja prilikom suočavanja s realnim problemima u stvarnosti.

Saturn trigon Merkur

ovaj tranzit potpomaže brzo razmišljanje, pragmatično djelovanje i bolju usredotočenost što dovodi do lakšeg ostvarenja pozitivnih rezultata na svim životnim poljima.

Saturn opozicija Merkur

ovaj aspekt ukazuje na izraženiju opasnost od narušavanja kvalitete komunikacije u međuljudskim odnosima a naročito s nekim osobama iz poslovnog okruženja gdje je moguć i češći ulazak u bespotrebne verbalne sukobe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.