Saturn i Natalna Venera

Saturn konjunkcija Venera

pod utjecajem ovog tranzita osoba može suzbijati svoje osjećaje i ne ispoljavati ih svojoj voljenoj osobi na adekvatan način zbog izraženijeg osjećaja da neće biti shvaćena na pravi način. Usamljene osobe mogu tijekom ovog razdoblja imati pojačanu želju za ljubavlju i biti u većoj potrazi za pronalaženjem svoje srodne duše. Ovaj tranzit također potiče ispoljavanje kreativnosti ili nekih umjetničkih sposobnosti,

Saturn sekstil Venera

ovaj tranzit uz veću spremnost na prihvaćanje odgovornosti potpomaže bolje ostvarenje većeg zadovoljstva na ljubavnom i poslovnom planu.

Saturn kvadrat Venera

tijekom trajanja ovog tranzita osoba može biti nedovoljno komunikativna pa čak i previše zatvorena i povučena u sebe što se može naročito negativno odraziti na ljubav gdje može ostaviti dojam postojanja želje za većim distanciranjem.

Saturn trigon Venera

ovaj tranzit daje snažne indicije za ostvarenje dobrog slaganja u ljubavi jer tijekom trajanja ovog tranzita osoba može biti nerijetko sposobnija da bolje usuglasi svoje želje s realnošću kao i biti spremnija na prilagodbu i na zajedničke kompromise u ljubavi.

Saturn opozicija Venera

tijekom trajanja ovog tranzita ovo može biti razdoblje nesigurnosti i napetosti u smislu mogućeg češćeg preispitivanja svojih želja i očekivanja na polju ljubavi. Izraženija je opasnost i od većih nesporazuma uslijed mogućih češćih krupnijih međusobnih neslaganja po pitanju važnih stavova o poimanju ljubavi ili o prioritetima u ljubavnoj vezi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.