SAŠI SPALE NAOČARE OD ŠOKA: Muvao poznatu pevačicu na Cecinom rođendanu, a kad su otišli u WC…

Au!

Rođendan Svetlana Ceca Ražnatović, i to osamnaest, bio je događaj na kome su se Saša Popović i Zlata Petrović upoznali. Veza je trajala dve godine, a umesto da završe pred oltarom kako su svi mislili, ljubav je pukla.

Naime, Saša Popović je na proslavi punoletstva folk dive osvojio zgodnu pevačicu, ali to nije bila njegova sadašnja supruga Suzana Jovanović. Reč je o Zlati Petrović, a par je čak početkom poslednje decenije prošlog veka pozirao zajedno i za novine, a ljubav su krunisali i duetom „Horoskop“.

Naime, Zlata je jednom prilikom izjavila da je zapravo na Cecin rođendan otišla posle jedne svadbe, te da je u 5 ujutru bila totalno „raspadnuta“ i nesređena. Ali je zato odmah ugledala Sašu Popovića, za koga je rekla da su mu naočare spale na nos dok je „blenuo“ u nju kao ošamućen. Odmah je otrčao za njom u toalet gde joj je rekao da joj nešto fali, a kada ga je upitala šta, odgovorio joj je romantično.

„Da se prezivaš Popović“.

Međutim, Zlata je već imala brak i dete tako da nije bila raspoložena za još jedan i odbila je Popovićevu veridbu nakon 2 godine zabavljanja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.