BILA JE U AFERI „400 EVRA“, A SADA ULAZI U ZADRUGU! Ova S*KSI CICA postaje stanarka Bele kuće!

Uslikali smo je na sistematskom pregledu.

„Zadruga 3“ startuje 6. septembra u 21 čas, a jedna od učesnica je izvesna Nataša Radan.

Reč je o devojci koja se u centru skandala našla prošle godine, kada je zvezdu Granda Slobodana Batjarevića Cobeta optužila da joj duguje novac.

Konkretno, reč je o 400 evra, koje joj Cobe nije dao, nakon što je glumila u njegovom spotu za pesmu „Sudbina“ 2017. godine.

– Moja drugarica je prvobitno trebalo da se pojavi u tom spotu u okolini Leskovca, ali kako joj verenik nije dozvolio da se pojavi, odustala je. Zamolila me je da odem i da se pojavim i pristala sam. Cobe mi je rekao da ne moram ni da se sređujem, ništa, samo me je molio da se pojavim. Smrzla sam se na snimanju, odradila sam sve to, da bi na kraju samo ponudili flašu pića – rekla je Nataša.

– Posle snimanja zvala sam Cobeta, ali on je blokirao moj broj i nisam uspela da ga dobijem, pa ni svoj honorar. Kada ga vidim u Leskovcu on okreće glavu i pravi se da me ne poznaje. Već godinu dana tražim svoj novac koji sam pošteno zaradila i nije mi svejedno – ispričala je prošle godine Nataša.

Inače, Natašin Instagram profil obiluje provokativnim fotografijama, pa je prilično jasno šta će gledaoci moći da gledaju u Zadruzi 3.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.