„Mentalno slabi ljudi!“ Buduća Zadrugarka planira OBRAČUN u Zadruzi, već UDARILA po Gagiju I Luni Đogani!

Haos u najavi!

Jelena Golubović pozorišna rediteljka poznata i po učešću u mnogim rijalitijima, ulazi u treću sezonu rijalitija „Zadruga“, a sada je otvoreno progovorilo o učesnicima koji će ući zajedno sa njom, a konkretno je ovoga puta reč o Gagiju Đoganiju.

Ona smatra da je Gagi povratio popularnost zahvaljujući svojoj kćeriki Luni Đogani.

– Ne sumnjam da je Gagiju Lunino učešće u Zadruzi donelo dodatnu popularnost. Ipak je ona tamo bila jedna od vodećih igrača, imala je priču i dosta se on joj pričalo i pisalo. Svakako, on je pevač. Pretpostavljam da je jedan od motiva i novac kako bi po izlasku krenuo da snima nove pesme i hitove. On se ipak bavi muzikom, a popularnost će mu pomoći da se još dodatno ispromoviše. Malo mu je popularnost pala u poslednjih nekoliko godina, pa on sad sve to želi da vrati. Nema tu ničeg lošeg. Mnogi su pre njega uradili istu stvar – rekla je ona.

 

Luninu pobedu nije želela da komentariše.

– Izašla sam mnogo ranije napolje. Ako je narod tako odlučio, verujem i da je odluka ispravna – rekla je Golubovićeva.

Ona je poznata po tome što se ne ustručava da kaže šta misli zbog čega je vrlo često učestvovala u eksplozivnim svađama.

– Na mene su udarali mentalno slabi ljudi. Ko ne može da se nosi rečima, odnosno verbalno, sa datom situacijom, ne treba ni da bude deo rijaliti programa. Unutra sam ušla kao sposobna i jaka. Nije mi nikada bilo potrebno da se tučem sa nekim, iako samu svakom trenutku fizički spremna da se obračunam i odbranim od napada – rekla je ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.