Sanovnik tigar – šta znači sanjati tigra

Tigar je oduvek bio simbol snage, ženstvenosti, sile, lukavstva i osvete. Snovi o tigru nisu naročito česti, ali uglavnom predstavljaju vaše emocije prema ljudima koji vas okružuju i način na koji ih iskazujete. Značenje sna zavisi od načina na koji ste sanjali tigra i od ostalih detalja u snu.

U nastavku teksta vam predstavljamo neka od najčešćih značenja koja mogu imati snovi o tigru.

Šta znači sanjati tigra?

Sanjati pitomog tigra: Ukoliko ste sanjali pitomog tigra, to znači da vi odlično upravljate vašim emocijama i da znate na pravi način da ih pokažete. To mogu biti emocije prema partneru, ali i prema prijateljima ili članovima porodice.

Sanjati agresivnog tigra: Ukoliko je tigar u vašem snu bio agresivan, to znači da vi potiskujete i krijete svoje emocije. Teško vam je da iskažete ljubav, pa se može desiti da neke osobe zbog toga pomisle da vam nije stalo do njih. Trebalo bi da budete malo otvoreniji prema ljudima koje volite.

Sanjati povređenog tigra: Ukoliko ste sanjali da je tigar povređen, to je znak da se neko igra vašim osećanjima. Treba više da vodite računa o tome sa kim se družite i kome poklanjate svoju ljubav i pažnju.

Sanjati da vam prilazi tigar: Ukoliko ste sanjali kako vam tigar prilazi, to znači da ćete dospeti u neprijatnu situaciju i da će neprijatelji pokušati da vam nanesu zlo.

Sanjati da vas napada tigar: Ako ste sanjali kako vas napada tigar, to je znak da će vas neka greška koju ste napravili skupo koštati.

Sanjati da ste pobegli od tigra: Ukoliko ste sanjali da ste pobegli od tigra, to znači da ćete uskoro doživeti veliki uspeh, verovatno na poslovnom planu.

Sanjati tigra u kavezu: Ukoliko ste sanjali da je tigar zatvoren u kavezu, to je znak da ćete uspeti da nadmudrite svoje neprijatelje i da izađete iz situacije kao pobednik.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.