Sanovnik brat – šta znači sanjati brata

Snovi o bratu su uglavnom refleksija odnosa koji imate sa bratom u stvarnom životu. Simbolika sna o bratu može biti različita, u zavisnosti od toga na koji način ste sanjali brata.

Šta znači sanjati brata?

Sanjati brata kako se smeje: Ukoliko ste sanjali brata kako se smeje ili kako peva, to znači da je pred vama lep i uspešan period. Iznenada će se dogoditi veoma lepi momenti u vašem životu.

Sanjati brata kako tuguje: Ako ste sanjali da vam je brat tužan i da plače, to znači da ćete se verovatno razočarati u neku dragu osobu i da ćete biti jako tužni. Na sreću, ovaj loš period će kratko trajati.

Sanjati da tražite pomoć od brata: Ako ste sanjali kako brata molite za pomoć ili za neki savet, to je znak da vas nešto muči i da imate potrebu nekome da se obratite. Ipak, niste sigurni da postoji osoba kojoj možete potpuno da verujete.

Sanjati da brat traži pomoć od vas: Ukoliko ste sanjali kako brat traži pomoć od vas, to je znak da biste voleli da ste bliskiji sa svojim bratom i da imate bolji odnos.

Sanjati da se svađate sa bratom: Ako ste sanjali svađu sa bratom, to znači da se ne slažete sa nekim njegovim odlukama i postupcima i da ne odobravate to što radi, a nemate hrabrosti da mu to kažete. Ovaj san može biti i predznak za neke novčane ili poslovne probleme.

Sanjati brata kojeg dugo niste videli: Ovaj san predskazuje lep i uspešan period koji vam sledi.

Sanjati brata kojeg nemate: Ukoliko se desi da sanjate brata, a u stvarnom životu nemate brata, onda ta osoba predstavlja vas same. Vi jasno možete u toj osobi videti sve svoje osobine kojih možda niste ni svesni. Takođe, ovaj san ukazuje na vašu potrebu za nežnošću i toplinom.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.