Sanovnik kradja – šta znači sanjati kradju

Snovi o krađi mogu biti jako neprijatni i stresni i mogu izazvati u vama burne emocije. Značenje snova o krađi zavisi prvenstveno od toga da li ste vi počinili krađu ili je neko pokrao vas. Pokušajte da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu, kako biste mogli da otkrijete pravu simboliku sna.

Šta znači sanjati krađu?

Sanjati da ste vi ukrali nešto: Ako ste sanjali da ste učestvovali u krađi, to je znak da ćete se uskoro naći u neprijatnoj situaciji i da ćete nekome morati da se pravdate. Pred vama je period u kojem ćete doživeti dosta neuspeha i u kojem će vas mučiti brojni problemi i brige. Još jedno od mogućih značenja ovog sna jeste da ćete se posvađati sa voljenom osobom jer vaši stavovi i pogledi na svet su potpuno različiti.

Sanjati da vas je neko pokrao: Ako ste sanjali kako vas je neko pokrao, taj san može biti upozorenje da budete obazriviji kada su u pitanju ljudi u vašem okruženju. Neko je jako ljubomoran na vas. Pazite kome poklanjate svoje poverenje, jer neka osoba koja izgleda dobronamerno možda to nije. Vrlo je moguće da će ta osoba pokušati da vas povredi i da vam nanese zlo. Ako već znate koja bi to osoba mogla biti, pokušajte malo da se distancirate od nje.

Sanjati da ste otkrili ko vas je pokrao: Ukoliko ste sanjali da ste otkrili ko vas je pokrao, to znači da vas u narednom periodu očekuju sreća i napredak.

Sanjati da ste uhvatili nekoga u krađi: Ako ste u snu iznenada uhvatili nekoga u krađi, to znači da vam u bliskoj budućnosti preti neka opasnost, pa zato budite oprezni.

Sanjati da ste optuženi za krađu: Ukoliko ste sanjali da ste optuženi za krađu, to je dobar znak koji ukazuje na lepe vesti koje vam uskoro dolaze.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.