Sahrana sanovnik – šta znači sanjati sahranu

Snovi o sahrani ne treba da vas plaše jer najčešće imaju pozitivnu simboliku i označavaju to da je jedna faza vašeg života završena i da je vreme za nov početak. Kao i na javi, sahrana i u snu simboliše kraj neke negativne situacije ili oslobađanje od loših navika. Moguće je da pokušavate da potisnete, odnosno da sahranite, neki aspekt svoje ličnosti. Značenje snova o sahrani zavisi od načina na koji ste sanjali sahranu ali i od ostalih detalja u snu. Pokušajte da se prisetite što više detalja da biste mogli na pravilan način da tumačite san. Nešto više o simbolici ovakvih snova možete pročitati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati sahranu?

Sanjati svoju sahranu: Ukoliko ste sanjali svoju sopstvenu sahranu to znači da se u stvarnom životu osećate zapostavljeno i sputano od strane ljudi koji vas okružuju. Neko iz vaše okoline ima negativan uticaj na vas i vi ne uspevate da iskažete sav svoj potencijal, kao ni vaše stavove, osećanja i mišljenja. Osim toga, ovaj san može da znači da ćete promeniti svoje ideje, stavove i pogled na svet i da ćete se osloboditi svega onoga što je bilo loše. Takođe, san o sopstvenoj sahrani može jednostavno da simboliše samo vaš strah od smrti, naročito ukoliko ste nedavno bili na nekoj sahrani.

Sanjati tuđu sahranu: Ako ste sanjali tuđu sahranu, značenje tog sna zavisi od toga da li tu osobu poznajete ili ne. Ukoliko osobu čiju sahranu ste sanjali zaista poznajete u stvarnom životu, to znači da će se vaš odnos sa tom osobom promeniti. Moguće je i da osećate da ta osoba nije prisutna u vašem životu onoliko koliko biste vi voleli, a moguće je i da ste se jednostavno oslobodili besa i ljutnje koje ste imali prema toj osobi. Isto tako, ovaj san može značiti da se plašite da ne izgubite tu osobu. Međutim, ako ste sanjali da se sahranjuje osoba koju ne poznajete to je znak da ste spremni iza sebe da ostavite prošlost i sve ono što ste pogrešno radili. Odlučni ste u tome da promenite kod sebe sve što nije bilo dobro i da počnete novu etapu u svom životu.

Sanjati sahranu živog roditelja: Ukoliko ste sanjali kako sahranjujete jednog od roditelja koji je još uvek živ, to znači da treba da se oslobodite stega i principa koje su vam roditelji nametnuli još u detinjstvu. Potrebno je da uzmete život u svoje ruke i da postanete nezavisni i samostalni.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.