Sanovnik crkva – šta znači sanjati crkvu

Kako na javi, tako i u snu, crkva simboliše duhovno prosvetljenje i oproštaj grehova. Snovi o crkvi najčešće ukazuju na to da vam je potrebna pomoć i da podsvesno osećate krivicu zbog nečega što ste uradili u životu. Bilo bi dobro da otkrijete šta vam to budi osećaj krivice, da ostavite prošlost iza sebe i da krenete dalje. Značenje snova o crkvi zavisi još i od načina na koji sanjate crkvu, od strukture i veličine crkve, kao i od ostalih detalja koje ste videli u snu. Pokušajte da se prisetite što više detalja, kako biste mogli na pravi način da protumačite san. U nastavku možete pročitati neka od najčešćih značenja crkvenih snova.

Šta znači sanjati crkvu?

Sanjati crkvu u blizini: Ako ste sanjali crkvu koja se nalazi u blizini i čiju strukturu jasno vidite, odnosno ako je crkva glavni motiv u vašem snu, to ukazuje na vašu potrebu da se duhovno pročistite i da se obratite Bogu. Moguće je i da ste vrlo neodlučni i nesigurni po pitanju nekih svojih ubeđenja i principa.

Sanjati crkvu u daljini: Ukoliko ste u snu videli crkvu u daljini, to znači da ćete doživeti neko razočaranje i da ćete nailaziti na prepreke pri ostvarivanju svog cilja. Takođe, ako crkva nije dominantan motiv u vašem snu, to može značiti da se osećate prilično nesigurno i da niste zadovoljni rezultatima koje ste do sada postigli u nekom segmentu života.

Sanjati da se nalazite u crkvi: Ukoliko ste sanjali da se nalazite u crkvi u kojoj je sve tamno, to znači da ćete u narednom periodu prisustvovati nečijoj sahrani, ali ne mora da znači da će u pitanju biti sahrana neke vama bliske osobe. Ovaj san može da ukaže i na to da ćete na emotivnom stanju doživeti teške momente. Međutim, ako je crkva osvetljena i ako se u njoj odvija neka liturgija, krštenje ili venčanje, to je znak da ćete uskoro dobiti neke lepe vesti.

Sanjati crkvu punu ljudi: Ukoliko ste sanjali da se u crkvi nalazi mnogo ljudi to ukazuje na značajan duhovni napredak i na to da će budući period biti ispunjen mirom i blagostanjem.

Sanjati bogosluženje u crkvi: Ako ste sanjali bogosluženje u crkvi, to znači da ćete uskoro dobiti duhovne savete koji će vam pomoći da rešite neke važne životne probleme.

Sanjati da se ruši crkva: Ukoliko ste sanjali kako se crkva ruši, to može značiti da ćete prestati da verujete u Boga.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.