PROGOVORILA O TEŠKOJ BOLESTI: Popularna pevačica otkrila POTRESNE DETALJE iz života!

Otvorila dušu.

Stanojka Bodiroža, svima poznatija kao Ćana, ispričala je svoju tešku, životnu priču, pa je otkrila i kako je dobila nadimak po kom je poznata.

Ćana je 2013. godine ustanovila da boluje od opake bolesti, koju je na svu sreću rano otkrila.

– Ja sam otkrila bolest u ranoj fazi. Upozoravam ljude da redovno idu na preglede, jer je ova bolest postala kao neka epidemija. Velika je stvar otići na vreme i kod dobrih stručnjaka. Raspitajte se, uvek pitajte na više strana – započela je Ćana potresnu priču u emisiji „Glamur“.

Ćana je dodala da joj je u teškim trenucima prijala „čašica razgovora“ sa ljudima koji su bili uz nju.

– Operativnim putem se sve završilo, izlečenje je bilo moguće. U životu se ništa ne dešava slučajno i kada vam se i ružne stvari dešavaju, to su sve iskušenja koja su vam potrebna u životu – ispričala je Ćana.

Pevačica je otkrila gledaocima kako je zapravo dobila nadimak.

– Stanojka mi je ime, pošto je dugo, ja sam izdejstvovala Ćana. Prestala sam se odazivati i na Stanojka i na Stana i oni su počeli da me nazivaju Ćana. Srodila sam se sa nadimkom i meni je lepo. Pošto je mojim roditeljima umrlo troje dece, oni su mi onda dali ime Stanojka, jer je to bio takav običaj da bi ta nesreća prestala – zaključila je ona u „Glamuru“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.