„OSEĆAM SE GROZNO, ODVRATNO, PONIŽENO!“ Ermina otkrila da se KAJE zbog OVOGA! Pa oplela po Banetu!

Bez dlake na jeziku!

Nakon nominacija, Veliki šef je organizovao „Igru istine“. Zadrugari moraju da postavljaju zanimljiva pitanja i da iskreno odgovaraju kako bi osvojili nagradu.

Mina Vrbaški je započela igru uputivši pitanje Marku Đedoviću.

– Juče smo komentarisali nešto što se tiče gospođe Jasmine. Volela bih da mi kažeš kakvo je tvoje mišljenje o njoj i zbog čega je ovde? – pitala je Mina.

– Ja sam mislio da kada je ušla, da će to biti kratko. Mislim da je sve što je imala rekla u razgovoru. On je imao nepoverenje u svoju majku. Ovo sad što se dešava… Kada je ona ušla, mislio sam da će mu reći sve činjenice. Smatram da je to bilo neophodno. Ali, posle svega je to totalno degradiranje Baneta, da on menja mišljenje u roku od sat vremena. Klipovi se uopšte ne poklapaju od onoga što se rekao za stolom. Ja nikad ne bih dozvolio da mi dođe majka i da mi kaže šta ja treba da radim. One reči, njihove svađe bile su ispod svakog civilizacijskog nivoa. Ja te stvari ne bih komentarisao – rekao je Đedović.

Potom je Đedović upitao Erminu Pašović kako se oseća s obzirom na to da je raskinula sa Banetom Čolakom i da je njegova majka ušla u rijaliti.

– Kako se ti osećaš s obzirom na to da niste zajedno i nemate kontakta? Vidi se da komunicira sa Ivanom – pitao je Đedović.

– Osećam se odvratno, grozno, poniženo. Nikad u životu se nisam ovako osećala, bila sam u braku sedam godina. Kajem se što sam kročila ovde. Vezano za Baneta, emocije se ne mogu ugasiti. Volim ga i dalje. Majka izgubi dete, pa preživi, tako ću i ja. Što se tiče odnosa Baneta, Ivane, Jasmine, to je za mene dno dna, katastrofa. Ja ne mogu da verujem… Da neko svesno mene i dalje povređuje, to govori o njima, a ne o meni – rekla je Ermina.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.