PRETNJA TUŽBOM: Miljana i Zola rešeni da se OBRAČUNAJU sa Tomovićem – „Ne spominji naše buduće dete!“

Dozlogrdilo im je!

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju „Zadruga 3“ postavljaju pitanja neće biti lako. Odnos Miljane Kulić i pevača Bojana Tomovića se komentarisao jer se zbog toga dovodi u pitanje očinstvo Lazara Čolića Zole.

Zola je dobio priliku da iznese svoj stav na ovu temu pa je zapretio Bojanu da ne spominje Miljanu, njega i njihovo nerođeno dete. Kulićeva je rekla da će ga tužiti ža uvredu časti.

– Što se tiče ove teme, mogu samo da kažem da ne spominje naše ime i naše buduće dete. Nisam nikome pretio. Kažem mu da se ne igra sa tim. Ne zanima me što je bolestan. Svakako ćemo se sresti napolju. Baš se ružno osećam – bio je ozbiljan Zola.

– Tužbu ćemo da spremimo, on mora na lečenje. Snosiće posledice. Tužiću da zbog ugrožavanja časti, da ispašta. Čak se nabacivao i mojoj majci, ali mu je ona oprostila sve jer je bolestan – govorila je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.