POSLE SMRTI MAJKE PODIGLA KUĆU: Tužna životna priča Rade Manojlović nikog ne ostavlja ravnodušnim

Meštani je hvale kao devojku koja ume sve da radi.

Mnoge zvezde na našoj estradnoj sceni rado bi zaboravile prošlost i rodno mesto, pogotovo ako nisu rođene u prestonici. Izuzetak je Rada Manojlović koja se selom Četerežem dičila otkada je kročila na scenu „Granda“ davne 2007. godine. Ponosno je isticala da dolazi iz jednog malog mesta kod Požarevca pa je Četreže postalo poznato po Radi, kao što je Kasidol po Dragani Mirković ili Brčko po Lepoj Breni.

Tužna životna priča Rade Manojlović zbog rane smrti majke naterala ju je da brzo odraste i bude domaćica u kući. Meštani je zato hvale kao devojku koja ume sve da radi i koja je u mnogim situacijama bila glava porodice.

– Otkako je postala poznata, slabo se viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro da se udaje, voleo bih da se uda – kaže Dragan koji je zatečen na traktoru u blizini Radinog porodičnog doma.

Radin otac i maćeha bili su na pijaci gde prodaju voće. Širok osmeh po povratku dovoljno je govorio da je robu prodao te da je zadovoljan:

– Rada je podigla ovu veliku kuću, a u ovoj plavoj je odrasla, dok je bela kuća naša osnovna. Meni je dovoljno ono što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da se dođu i sakriju se od javnosti – kaže Rade pokazujući na belu višespratnicu u koju je Rada uložila sve što je zaradila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.