POPULARNA SRPSKA PEVAČICA U STRAHU: Progovorila o ZDRAVLJU – otkrila pravi razlog OTEŽANOG KRETANJA!

Sve je priznala.
Katarina Grujić se posle zdravstvenih problema zbog kojih je završila u bolnici pojavila na Ušću na „Mjuzik vik festivalu“, iako joj to lekari nisu savetovali. Ona je otkrila da se otežano kretala na bini, a sve zbog haljine koja je imala kristale i koja je zbog toga bila teža od 5 kilograma.

– Moje zdravstveno stanje još nije najbolje, ali se nadam da će biti sve bolje jer pijem antibiotike. Lekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije video moj nastup. Kada budu videli, plašim se da će me ubiti – rekla je kroz smeh Katarina i otkrila šta su joj sve lekari zabranili.

Međutim, i pored saveta lekara koje nije poslušala, Katarina se pojavila u haljini od kristala koja je bila teža od 5 kilograma.

– Kada sam ga videla taj kostim, znala sam da ću ga nositi. Međutim, stvarno je bio pretežak, jer je pun kristala i sigurno ima više od pet kilograma. Bilo mi je teško da se krećem, još teže da igram, ali je vredelo. Srećom, ništa nije puklo. Međutim, čim sam završila nastup na Ušću, otišla sam u bekstejdž, promenila obuću i obukla toplu garderobu. Jasno mi je da sada moram da se čuvam – ispričala je kroz smeh Grujićeva i dodala da se plaši šta će joj lekari reći.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.