PRODUKCIJA PINKA ZVANIČNO SAOPŠTILA – najintrigantniji par ULAZI U ZADRUGU! Dugo se spekulisalo…

Istina je!

Za nešto manje od nedelju dana počinje treća, do sada produkcijski najzahtevnija i najspektakularnija sezona rijalitija „Zadruga“.

Svi s nestrpljenjem iščekuje da saznaju koje će se sve ličnosti useliti u velelepni grad nadomak Beograda 6. septembra, kada će „Zadruga 3“ zvanično početi, a do sada su zvanično objavljena imena petoro učesnika – u pitanju su Jelena Pešić, Stefan Karić, Marko Janjušević Janjuš, Gagi Đogani i Filip Mijatov.

Veliki šef sproveo je nikad opsežniji kasting, a sudeći po imenima učesnika koja su zvanično potvrđena prethodnih dana, obećanje će biti ispunjeno – biće ovo zasigurno najuzbudljivija sezona do sada, a da to zaista bude tako postaraće se i jedini bračni par koji će ruku pod ruku  ući u „Zadrugu“. Reč je o Dejanu i Dalili Dragojević!

O njihovom odnosu već duže vreme bruji čitav Balkan, ali i o turbulentnim dešavanjima unutar njihove familije u kojoj je do sada zabeleženo mnogo sukoba, svađa, prekida kontakata i ostalih stvari koje će, zasigurno, privući pažnju gledalaca treće sezone „Zadruge“.

O Dejanu i Dalili mnogo se govorilo i u prethodnoj sezoni, budući da Dragojević nije razgovarao sa tadašnjim učesnikom, rođenim bratom Davidom Dragojevićem, kao i da nema nikakvu komunikaciju s majkom Biljanom. Takođe, bilo je reči i o svađama bračnog para sa Aleksandrom Subotić, bivšom Davidovom verenicom.

Nema sumnje da će ponovo biti pokrenute neke stare, još uvek aktuelne priče, te da će pojedini odnosi dobiti epilog pred kamerama – takođe, bračni par će, kao i drugi učesnici, biti stavljeni pred razna iskušenja i izazove u nikad uzbudljivijoj rijaliti avanturi koja počinje 6. septembra, a kako će se ponašati pred kamerama ostaje da saznamo vrlo uskoro.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.