PRVO SU PUCALI NA NJU, pa je na Ušću Maja Berović nemilosrdno NAPADNUTA! Ćutalo se zbog BEZBEDNOSTI

Šok!

Popularna pevačica Maja Berović imala je spektakularan nastup na „Music Week“ festivalu na Ušću, a svojim performansom je oduševila sve prisutne kada se sajlom spustila na binu i viseći otpevala prvu pesmu.

Publika je bila u transu, a malo ko je video peh koji se dogodio Maji. Naime, kada je krenula da se spušta sajlom ka bini, njoj se zaglavila kosa za konstrukciju bine, pa ju je počupala dok se spuštala.

Međutim, to nije jedino što se dogodilo te večeri. Samo nekoliko trenutaka kasnije, dok je Maja pevala, iz publike je „poletela“ čizma.

Nije poznato ko je bacio čizmu, kao i da li je pokušao da gađa pevačicu. Na svu sreću Maja nije bila pogođena, pa je nastavila da peva kao da se ništa nije dogodilo.

Podsećamo, Maja Berović je nedavno posle koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružijem! Naime, nakon velikog koncerta u pomenutom gradu, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.