Ponovo sam se udala, ali djeca ne žele nikakav kontakt samnom i mojim novim mužem

Napravila sam veliku grešku time što sam prevarila svog muža. Ta greška je uzrokovala razvod braka i mnoge traume i bol kroz koje su prošli moj suprug i moja djeca.

Iako sam sada ponovo u braku sa divnim čovjekom sa kojim imam dvoje predivne djece, to što sam napravila svom bivšem suprugu neću nikada moći sebi da oprosti. Ni nakon desed godina nakon razvoda ne mogu izbrisati tu bol i izdaju koju sam uzrokovala svom bivšem suprugu i djeci.

Nemam više nikakav kontakt sa njegovim roditeljima i rodbinom, a ni sa zajedničkim prijateljima i ljudima sa kojima smo se družili. Moji roditelji i rodbina su se distancirali od mene, mog novog supruga i djece. Neki od njih ne žele da imaju nikakav kontakt sa nama.

Ovo je bila najgora stvar sa kojom sam se suočila u svom životu. Moj bivši suprug je bio divan čovjek i dobar prijatelj, moja srodna duša i najbolja stvar koja mi se desila u životu. Od nekih ljudi sam saznala da je još uvijek sam i da se nikada nije ponovo oženio, da djeci dobro ide i jako mi nedostaju.

Moja djeca su me krivila za raspad porodice i nisu htjeli da imaju više nikakav kontakt samnom i ne mogu to da mi oproste. Rekli su mi da smo mi bili porodica dok smo moj bivši suprug i ja bili zajedno, ali sada više nismo, sada sam udata za drugog čovjeka i sa njim imam dvoje djece.

Moja djeca iz prvog braka ne žele da u mojoj djeci iz drugog braka vide braću i sestre i ta njihova izjava me je mnogo povrijedila. Moj bivši suprug jeste bio divna osoba, ali naš brak nije mogao da funkcioniše. Ja se nisam vidjela u tom braku. On je bio dobar otac i divan muž ali nas dvoje jednostavno nismo funkcionisali.

Nisam osjećala nikakvu privlačnost prema njemu i nisam ga voljela. U njemu sam uvijek vidjela samo dobrog prijatelja i nikada me nije privlačio kao muškarac. Sada sam svu svoju pažnju posvetila svom novom mužu i djeci koju imam sa njim, ali uvijek će biti ožiljaka i žaljenja koji su uzrokovani nekim mojim postupcima.

Ne ponosim se time što sam ostavila muža i djecu, ali nisam mogla da živim u braku bez ljubavi. Sada sam ispunjena i imam pored sebe čovjeka koji mi posvećuje i pokazuje ljubav svaki dan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. APRIL 2021

Pročitaj →

Pravila koja kroje proljećni stil

Pročitaj →

Guščja trava protiv dijareje

Pročitaj →

ENTERIJER KUĆE NA OBALI

Pročitaj →

JAJE U AVOKADU ZA POČETAK DANA

Pročitaj →

ZAPEČENI ODREZAK S KROMPIROM I RUŽMARINOM

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. APRIL 2021

Pročitaj →

ŽENE ROĐENE 1979. GODINE, NAJSREĆNIJE: Jednostavno je…

Pročitaj →

Kad bih mogla ponovno proživeti život

Pročitaj →

10 znakova koji upozoravaju da je vreme za posetu kardiologu

Pročitaj →

Šta učiniti pre nego što se dete razbesni

Pročitaj →

Zašto je crveni karmin postao simbol glamura i senzualnosti

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.