Onda kad si me ostavio učinio si mi najveću uslugu: Najbolje lekcije se uče kada nas povrijede

Neki raskidi su više sreće i pozitivnih stvari donijeli nego neke najljepše ljubavne priče.

Onog dana kada si me ostavio zapravo si mi učinio najveću uslugu. ​Morala sam se suočiti sa svojim najveći strahom – kako da živim sama, bez ljubavi. Morala sam da naučim da vjerujem svom unutrašnjem glasu i da nisam luda kada posumnjam da se nešto loše dešava.

Morala sam da naučim kako da se oslanjam samo na sebe. Morala sam da naučim da cijenim sebe. Da jasno vidim kroz bol i patnju, da sam još uvijek žena – lijepa, graciozna i hrabra. Tada sam naučila da ako jednom čovjeku ne valjaš – ne znači da ne valjaš nikome.

Morala sam da se naučim strpljenju, i strpljivo da čekam vrijeme kada ću moći da osjetim iskru radosti usred oluje. Morala sam da se naučim balansu. Da pronađem balans između onoga što meni treba i onoga što treba drugim ljudima.

Morala sam shvatiti da nije sramota biti ostavljen, već da je sramota biti sa nekim ko te ne smatra svojom najvećom ljubavi. Morala sam da se naučim da ne budem drska, i da nisu svi muškarci loši ako me je jedan povrijedio najviše na svijetu.

Morala sam da preuzmem odgovornost za svoje odluke, mada sada vidim da su mnoge od njih bile neispravne i bolne. Onog dana kada si me ostavio zapravo si me naučio najvećim lekcijama. Koje se ne mogu kupiti niti od nekog drugog dobiti, one se plaćaju slomljenim emocijama. I hvala ti na tome. Nikad nisam bila jača i pametnija nego sada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.