POLICIJA NA VRATIMA ZGRADE: Komšije osule paljbu po paru iz Zadruge! Evo šta se desilo jedne noći

Nemaju mira!

Gotovo dve godine Sanja Stanković i njena devojka Jovana Tomić Matora odolevaju trzavicama i uživaju u svojoj ljubavnoj vezi. Kada su izašče iz zadruge, preselile su se u novi stan na Autokomandi.

Devojka koja ih viđa svaki dan radi u pekari u blizini njihove zgrade i kaže da sz preslatke:

– Viđam ih svaki dan. ne razdvajaju se. Stalno su zajedno i uvek su nasmejane. Matora je jednom jela u pekari, uzela je dva bureka i veoma su joj se dopala, a ona plava mršavica ne jede ništa, kaže zbog linije – rekla je devojka iz pekare za Alo i dodala:

– Voze neki besni crveni auto, skupo mi deluje i često dolaze kući kasno. Ja sam dolazila na posao u pola 6, a one su se vraćale posle izlaska. Teturale su se obe. Sanja je klepetala onim štiklama, a Jovana klepetala za njom – rekla je ona.

Ipak, neke komšije nisu zadovoljne što su se rijaliti zvezde doselile unjihov kraj:

– Čula sam da su došle kod nas i nije nam pravo. Videla sam tu plavušu, nešto je dramila i kukala. Vikala je dok je telefonirala i lupala je vratima. ne znam šta će nam takve komšinice. Plašim se da će nam dovesti komunalnu policiju u zgradu – rekla je starija komšinica.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.