ODGOVOR MILJANE KULIĆ TOMOVIĆU! Vladimirka, kada budeš imao dete… Kletve, LUDILO!

Ovo je brutalno.

Miljana Kulić i Vladimir Tomović nastavljaju obračun na društvenim mrežama. Ovog puta, temperamentna Nišlijka je odgovorila Tomoviću na njegove uvrede

– Ova Vladimirka što priča da sam mu psovala oca, ja njegovog oca nisam spomenula ni u dobrom, a kamoli u lošem kontekstu, već sam pričala o njemu i o njegovom ophođenju što me je zaprepastilo. Zato Vladimirka, fukaro jedna, kad bude imala dete, j… njega, pa onda pričaj kako ćeš da opštiš sa tuđom decom… A koliko su moju majku po Petrovcu… Toliko zdravlja da imaš! I već jednom prestani da se kačiš samo za žene, već uđi u sukob sa nekim muškarcem, jado jedna iskompleksirana, cela Crna Gora te se stidi – navela je Miljana na „Instagramu“.
Da podsetimo, prvo je u emisiji „Narod pita“ Miljana prozvala Tomovića da je homoseksualac i da je bio u kafani svega desetak dana posle smrti njegovog oca. To je Vladimira razbesnelo i on se tada uključio u program i toliko je daleko išao da je čak Miljani psovao dete.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.