„Ovoga puta je zaista ozbiljno!“ Svetlana Ražnatović PROGOVORILA o BOLESTI zbog koje je pala u krevet!

Mislila je da će kratko trajati!

Pevačica Svetlana Ražnatović je pre nekoliko dana u Vršcu održala koncert uprkos bolesti i visokoj temperature koju je imala. Ona je kako bi mogla da izdrži ovaj koncert, danima pre koncerta primala infuzije jer nikako nije želela da se koncert otkaže.

Ipak, nakon koncerta i fotografisanja sa fanovima, ona je priznala da joj je veoma loše.

– Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i prenemaže se, nisam taj tip. Gotovo uvek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam poslednja tri dana provela u krevetu na infuziji – rekla je Ceca.

Pevačica po običaju i ovoga puta za sebe ima samo reči hvale.

– Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temperaturu, održim koncert i posle toga me sustigne još jače. Nisam od žena, što bi rekao naš narod, koje se kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvek sam govorila da mi nije ništa, a u stvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu – kaže ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.