MAJKA JOJ NA KORAK OD SMRTI! Nakon što joj je zadrugar PSOVAO mrtvu MAJKU, Tara Simov ŠOKIRALA otkrićem!

Surovo!

Sinoć je u Zadruzi nastao pravi haos u toku „Gledanja snimaka“ kada je na red došla rasprava oko raskida Jelene Krunić i Filipa Reljića.

Filip je ranije napomenuo da on neće govoriti o tom raskidu ni na jednom drugom mestu, već samo za stolom i kada se to od njega bude tražilo. On je raskinuo sa Jelenom, međutim kada je za stolom rekao da će da iznese pravi razlog raskida, ona je pobesnela misleći da to nije isti razlog koji je njoj naveo.

Zbog toga je ona pobesnela, napravila haos, a zatim otišla u pab gde je doživela pravi nervni slom.

Kada je ona otišla, Filip je pokušao da objasni zašto je među njima nastao ovaj nesporazum. Uključila se i Tara Simov koja je pokušala da mu pomogne. Ona je rekla da je ona bila tu za Filipa nakon ovog raskida, zagrlila je Filipa, a Jeleni je to zasmetalo.

Onda je Milan Milošević spomenuo da je Filip predhodne večeri želeo da se potuče sa Vladimirom Adžićem.

– Rekao si da kada saznaš ko je proneo trač da hoćeš da raskineš sa Jelenom da ćeš mu se pop*šati u usta – ubacila se Dalila, a Tara je opet odbranila Filipa.

– Adžić je nasrnuo na Filipa, a ja sam se isprečila, žensko sam mogao je da me pokosi – rekla je Tara, a Dalila je dobacila da je nakon toga ona napala Adžića.

– Zašto što mi je psovao mrtvu majku, a mama mi je na korak od smrti – rekla je Tara.

Na kraju je Filip rekao da su njih dvoje raskinuli zato što između njega i Jelene nije postojala dobra verbalna komunikacija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.