CIFRA OD KOJE BOLI GLAVA! Darko Lazić pevao na ROMSKOJ SVADBI, a kada su PREBROJALI bakšiš… ŠOK!

NIkad više nije zaradio za jednu svirku!

Darko Lazić je prošle godine imao saobraćajnu nesreću posle koje se dugo oporavljao. Taj težak period života sada je iza njega, a on se vratio pevanju kojim on izdržava sebe i svoju porodicu.

Ipak, niko nije mogao ni da predpostavi o kojim se ciframa ovde radi. Naime, Darko je otkrio koliko je zaradio na jednom od slavlja gde je pevao i to mu je bio samo bakšiš.

Reč je o vrtoglavih 50.000 evra.

– Često sam pevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 evra bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali nije sve bilo samo za mene, već su ostatak dobili ostali muzičari – ispričao je pevač.

Kaže da ga je slava mnogo promenila, ali da ga je nesreća koja mu se dogodila vratila u realnost.

– Slava i novac moraju da utiču na čoveka. Na početku karijere sam se trudio da ostanem na zemlji, ali sam ipak malo poleteo. Popularnost me je promenila, ali rekao sam sebi: „Ako ovako nastaviš, ko zna gde ćeš završiti.“ I ta nesreća mi se dogodila s razlogom. Izmakao sam kontroli, to je bila opomena da moram da se smirim – rekao je Darko.

Iako je obećao da će ostaviti poroke, nije mogao da im kaže zbogom zauvek.

– Nisam uspeo da se odreknem svih poroka, ne može čovek baš sve da ostavi. Ne mogu da ponekad ne popijem žestinu, e to ne mogu! Ne cirkam kao pre, ali uvek ću popiti malo. Drugi porok su mi motori. Ne vozim ih još, jer ne mogu, ali mogu bar da ih gledam – rekao je Darko.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.