OLAPLEX TRETMAN za potpuni oporavak oštećene kose

Najbolje i najbrže rešenje ovih problema je Olaplex tretman koji se sprovodi u frizerskim salonima i delom kod kuće.

Veliki broj pripadnica lepšeg pola, i pored mnogo truda oko nege kose i redovne posete frizeru, ima nezadovoljavajući kvalitet i izgled kose. Problem je naročito izražen kod osoba koje se farbaju u plavo uz upotrebu dvanaestoprocentnog hidrogena i blanša.

Ako se uz to često feniraju ili koriste presu za ispravljanje kose, problem ostaje sve veći i teže rešiv. O menjanju boje kose uz korišćenje skidača farbe da i ne govorimo. Oštećena, suva i beživotna kosa su čest razlog frustracija, ali i drastičnog šišanja kose.

Najbolje i najbrže rešenje ovih problema je Olaplex tretman koji se sprovodi u frizerskim salonima i delom kod kuće.

Šta je Olaplex tretman?

Olaplex tretman je trofazni intenzivni tretman veoma oštećene kose koji dubinski regeneriše strukturu dlake. Ovaj revolucionarni tretman funkcioniše vrlo brzo zahvaljujući aktivnim supstancama u inovativnoj formuli i prihvaćen je sa oduševljenjem širom sveta.Oštećena kosa se rekonstruiše tako što se u dubini obnavljaju proteinske veze celom dužinom dlake. Na ovaj način se u potpunosti neutrališu simptomi oštećene kose kao što su suva, slaba, lomljiva, beživotna i ispucala kosa.Nakon Olaplex tretmana kosa postaje jača, otpornija, hidrirana i sjajna. Efekat na posmatrača deluje kao trik koji traje oko pola sata.Olaplex ne sadrži nikakve štetne materije u vidu parabena, aldehida, silikona ili sulfata. Nema nikakav rizik po zdravlje osobe koja vrši tretman, kao ni za osobu na čijoj se kosi tretman vrši.

Kome je namenjen tretman?

Olaplex tretman je namenjen osobama sa oštećenom kosom, bez obzira da li je oštećenje nastalo mehaničkim, termičkim ili hemijskim putem. Praktično ovaj tretman je dobrodošao skoro svim farbanim plavušama, a naročito onim sa najsvetlijim tonovima.Zatim svim osobama koje su menjale svoju boju kose uz pomoć skidača farbe za kosu ili uz blanš. Olaplex tretman je zgodan i za brz oporavak kose nakon mora.Svaki frizerski salon treba da uvrsti u svoju ponudu Olaplex tretman jer je interesovanje za njega iz dana u dan sve veće. Olaplex se koristi za smanjenje štetnog dejstva i boljih vizuelnih rezultata kod farbanja, ispravljanja kose, kao i kod popularnih tehnika balejaža i ombre.Olaplex omogućava i ono što je do skoro bilo potpuno nemoguće, a to je da crna kosa postane plava kroz nekoliko tretmana.

Kako se izvodi Olaplex tretman?

Već je rečeno da se Olaplex tretman izvodi iz tri dela. Prva dva dela se izvode u salonu, a treći u kućnim uslovima.Na dobro opranu kosu se ravnomerno celom dužinom nanosi Olaplex Bond Multiplier, tečnost koja stvara disfluidne veze u dlaci. To je uslov za obnavljanje strukture dlake koji se obavlja u sledećem koraku.Nakon desetak minuta od prvog koraka nanosi se preparat Olaplex Bond Perfektor koji popunjava strukturu dlake na osnovu prethodno stvorenih veza. Nakon petnaestak minuta kosa se ispira, suši i oblikuje.Oštećena kosa potpuno nestaje primenom i trećeg koraka u kućnim uslovima, a to je nanošenje Olaplex Hair Perfector-a.Preparat se nanosi i umasira u kosu desetak minuta pre pranja kvalitetnim šamponom. Ukoliko je kosa veoma oštećena, preparat može da se nanese na kosu pre spavanja i opere ujutru.Preparat se koristi jednom nedeljno, do potpunog oporavka kose. Rezultati Olaplex tretmana su očaravajući već nakon prve upotrebe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.