SA NJIM JE DESET GODINA! Snežana Savić u EMOTIVNOJ vezi, a EVO šta ona kaže o tome!

Lepo joj je!

Snežana Savić će ostati upamćena kao jedna od najlepših žena sa naše javne scene. Kaže da nikada nije igrala na kartu lepote, ali naravno da joj zbog ovoga nije falilo udvarača.

Ona je bila udata za reditelja Dragoslava Lazića sa kojim ima kćerku Anitu. Ovaj brak se završio razvodom, a ona se više nije udavala.

Ipak, iako ga nije predstavila javnosti Snežana ima partnera sa kojim je u vezi već deset godina.

– Moram biti delikatna u ovim godinama kada me pitaju za stvari koje su intimne prirode. Mislim da je dopušteno i nama u nekim godinama da imamo nežno prijateljstvo za šetnju po prolećnoj kiši, za čaj udvoje i slično. Moje nežno prijateljstvo i dalje traje i lepo nam je – kaže Snežana Savić.

Kaže da nije volela da igra fatalne lepotice, ali ima sreće što je u pozorištu imala raznolike uloge.

– Bolje se osećam kada igram običnu ženu iz naroda. Tu mogu da se opustim, da ne razmišljam kako izgledam. Nije mi to imperativ. Ne moram po svaku cenu da obraćam pažnju na fizički izgled. Zapravo, nikada nisam ni volela da igram lepotice i zavodnice. To bi mi bilo dosadno i naporno. Bojala sam se da me ne stave u fah, da ne igram celog života jedno te isto, fine dame ili gospođe, već različito. I to mi se posrećilo. Na svu sreću, u pozorištu imam mogućnost da igram sve što hoću – kaže Snežana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.