„RAZVODIM SE, NIŠTA NE VALJA!“ Suzana Mančić ostavila muža UŽIVO U EMISIJI!? Reakcija u studiju…

Kuma zatečena?!

Voditeljka Suzana Mančić je pre godinu dana stala na „ludi kamen“ sa svojim izabanikom Simeonom Ocomokosem. Više puta je izjavljivala da je srećna i da uživa u ljubavi sa svojim bračnim partnerom.

Danas je Suzana bila gošća u emisiji „Magazin in“, a voditeljka ove emisije, Sanja Marinković, rešila je da se našali sa njom i da joj da zadatak da pozove svoju kumu Biljanu Jevtić i da joj saopšti da je rešila da se razvede.

– Biljo, kumo, ništa ne valja, razvodim se, kumo. Ostavila sam ga, zato što ne valja – vikala je Suzana potpuno uverljivo, imitirajući da se iznervirala

– Kako ne valja, šta se desilo, bre – pitala je zbunjeno Biljana.

– Pričaću ti, kad mogu da dođem kod tebe. Ti si jedina žena koja je u braku tolike godine, pa kako ti je to uspelo, ja ne mogu ni godinu dana – pričala je voditeljka.

Potom je Suzana saopštila kumi da se šali i da nema razloga za brigu. Ova šala zabavila je sve goste, ali i publiku u studiju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.