„NE POKAZUJE OČI, uvek nosi naočare!“ Progovorile komšije sa Zvezdare – OVO je istina o Tijani Ajfon

Šok i neverica!

Otkako se pojavila na domaćoj medijskoj sceni, starletu Tijanu Ajfon mnogi su zapamtili po provokativnim fotografijama, a bila je i dovođena u vezu sa brojnim poznatim muškarcima. Iako se za ime popularne starlete vezuju brojni skandali, novinarska ekipa uputila se u beogradsko naselje Zvezdara, kako bi iz prve ruke saznali šta njene komšije misle o njoj i koliko ima istine u brojnim tračevima o Ajfonki.

– Otkako se doselila kod nas, Tijana se trudi da sa svim komšijama bude u lepim odnosima. Baš je slatka i dobra devojka. Viđam je stalno i uvek se fino i kulturno javi. Izgleda mnogo zgodnije u prirodi nego na televiziji – započela je priču starija Tijanina komšinica, koja je priznala da njenog dečka nikako ne viđa, iako njih dvoje već nekoliko meseci žive zajedno.

– Tijanu sam jednom videla kako je sama tresla tepihe u dvorištu ispred naše zgrade, a viđam je i kada krene u redovu nabavku. Uvek nosi spisak sa sobom, a od prodavačica traži da joj daju najsvežije namirnice. Jednom me je srela ispred zgrade, a kada je videla da nosim džak sa paprikama, tražila mi je da joj dam svoj recept za ajvar – ispričala je Tijanina komšinica i dodala:

– Pozvala sam je da zajedno napravimo ajvar i moram da priznam, da se dobro pokazala. Vidi se da je prava domaćica i da su je mama i baka naučile mnogim tajnama kuhinje – ispričala je prva Tijanina komšinica.

Međutim, nisu svi Tijanini susedi svesni da starleta živi u njihovom kraju.

– Prvi put čujem da je ona ovde. Moja je zgrada baš preko puta njene i čudi me da je nikada nisam sreo. Mada, možda je izlazila bez šminke i nije bila doterana, pa nisam ni obratio pažnju na nju – rekao je kroz smeh mladić. Više sreće je bilo u obližnjem marketu, u koji, po priči prodavačice, starleta svakodnevno dolazi.

– Mislite na Ajfonku?! Ma da, često ovde dolazi. Uvek nosi tamne naočare, nikada oči ne želi da pokazuje. Ljubazna je, ali i dosta rezervisana – rekla je prodavačica i dodala:

– Svima se lepo javi, ali nikada nije ulazila u dublju diskusiju sa nama. Kupi osnovne namirnice, ljubazno se zahvali na usluzi i ode svojim poslom. Mnogo je slađa uživo, lepša nego na TV-u kada sam je gledala u „Parovima“! Često šeta neko malo kuče, pa mu onda obuče neke suknjice, sve mi je to simpatično – izjavila je kasirka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.