NOVE INFORMACIJE O ZOKIJEVOM STANJU! Otkriveno šta mu se TAČNO desilo – za sve je kriva CRNA MAGIJA?!

Neverovatno!

Najnovije informacije su da je Zokiju sada dobro i biće vraćen u Zadrugu pod terapijom, dok se skroz ne oporavi.

Naime, Šumadincu je jutros pozlilo, skočio mu je pritisak i hitno je odvezen u bolnicu na Dedinju, gde mu se stanje stabilizovalo.

– Zoki je dobro, lekari rade dobro svoj posao, a nakon detaljnih pregleda, biće vraćen u Zadrugu – kaže Mario Milovanović, dobar prijatelj Šumadinca.

– On je duša od čoveka, samo je osetljiv, jer upija i pozitivnu i negativnu energiju od drugih. Kad je lepo on se raduje, kad je tužno i on je tužan. Verujem da su ga tamo svađe uznemirile, pa mu je zato pozlilo, jer on obično izbegava da se sukobljava, a juče je bio meta nekih zadrugara, pa se iznervirao – kaže Mario.

Dotična Milica, juče je rekla da je on bajao, što on nikad nije radio i takvim stvarima se ne bavi. Ugrozila je time njegovu reputaciju – kaže Milovanović.

Sukob je počeo sa Milicom Kemez, koja je rekla da se Šumadinac bavi crnom magijom, i da ju je omađijao. Iako je ona više puta rekla da se šalila, to je bilo dovoljno da se Zoki iznervira.

– Ku*vi kada kažeš da je ku*va, njoj rejting ide gore, a ja se ne je*em. Ja pošteno radim svoj posao. Tebi je Zoki rekao, pre nego što si sela na Filipov ku*ac, da od te priče nema ništa – urlao je Šumadinac, koji nije mogao da se smiri ni posle razgovora sa Drvetom u Rajskom Vrtu.

Zoki je skoro bio u bolnici zbog napada panike, kada su Zadrugari imali zadatak na vodi, počeo je da se trese, ali su mu ukućani pomogli.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.