Nikola Bokun – Biografija

Nikola Bokun je živi dokaz da je put do uspeha popločan trnjem, ali videćemo da li u njegovom slučaju važi i izreka da se upornost isplati jer, bez obzira na sve poraze koje je doživeo na muzičkoj sceni, ovaj mladi umetnik i profesor umetnosti se i dalje ne predaje i nastavlja da juri svoje snove, grabeći sve prilike koje mu se pružaju.

Pogledajmo za početak kakva je biografija Nikole Bokuna.

Biografija
Nikola je rođen 22. juna 1990. godine u Vršcu, ali se preselio u Banatske Karlovce gde živi sa roditeljima i bratomi sestrom i radi kao učitelj muzičkog.

Nikola se prvi put oprobao u muzičkom takmičenju ,,Deca pevaju hitove’’, a zatim i brojnim drugim takmičenjima. Pevao je u horu Srednje muzičke škole u Pančevu i pohađao muzičku školu Aleksandre Radović, u kojoj je dobio i stipendiju, a kasnije je upisao Učiteljski fakultet u Nišu.

Od 2009. godine Nikola aktivno peva po kafićima i lokalima širom opštine Alibunar, a 2011. godine se prvi put pojavio na takmičenju ,,Zvezde granda’’. Svoju sreću je okušao još 2 puta, 2012. i 2015. godine, ali, iako je bio miljenik žirija, naročito Jelene Karleuše, ipak nije dostigao svoj pun potencijal koji on tvrdi da ima.

Nakon neuspeha na sva tri takmičenja, gde su mu najveća podrška bili baš njegovi đaci, Nikola je ostao da predaje u školi. Sada, nakon što je dobio ponudu da uđe u ,,Zadrugu 2’’, Nikola je dao otkaz u školi, ubeđen da će učešćem u ovom reality show – u biti primećeniji na estradnom nebu.

Inače, Nikola Bokun je dugogodišnji prijatelj Milice Pavlović, sa kojom se druži već više od 1 decenije. S obzirom na to da je Milica već odavno izgradila svoje ime na estradi, ona mu je i najveća podrška i usmeravač u pokretanju njegove muzičke karijere.

Do sada je Nikola snimio i jednu numeru ,,Odakle ti lova’’, u kojoj se pojavljuje i njegova najbolja prijateljica, Milica Pavlović.

Reality
Ovaj mladi pevač je ušao u reality show ,,Zadruga 2’’, kako bi pred milionskim auditorijumom pokazao sve svoje vokalne sposobnosti, sa nadom da će tako uspeti da se adekvatno promoviše i pogura svoju pevačku karijeru.

Iako je, inače, poznat kao veoma drag i pristojan momak, Nikola Bokun je u ,,Zadruzi 2’’ već stekao i svoje prve suparnike i u nekoliko navrata je njegovo ime bilo u naslovima tabloida zbog svađa koje je imao.

Najpre je Nikola ušao u konflikt sa Tomom Panićem, kada ga je, u nekoliko navrata, Toma nazvao homoseksualcem. Ovaj verbalni napad je toliko kulminirao da je, na jedvite jade, fizički obračun sprečio Vladimir Tomović.

Nedugo zatim, Nikola Bokun i Dean Stejin su dobili zadatak da naprave spisak namirnica koje treba da se donesu u kuću, kada im je prišao Toma i, na Nikolinu pristojnu molbu da se pomeri od njih, odgovorio tako što ga je pljunuo u lice.

Drugi put je, pak, sama produkcija odlučila da se našali sa Nikolom, pa mu je rečeno da spakuje svoje stvari i napusti show. Ova vest je zabrinula kako mladog pevača, tako i njegovu majku Svetlanu, jer Nikola u ,,Zadrugu 2’’ nije ušao sa namerom da se svađa ni pravi skandale, već pokrene svoju pevačku karijeru, a za to, do sada nije imao prilike. Kada je produkcija objasnila da se ipak radi o malo neslanoj šali, Nikola se vratio na svoje mesto vidno uznemiren.

Inače je Nikola Bokun, zbog sveg stresa koji je preživljavao zbog pripremanja 2 nove pesme i ulaska u ,,Zadrugu 2’’, smršao čak 5 kg, što je zabrinulo njegovu porodicu i prijatelje. Ipak, on im je pre samog ulaska u reality obećao da će se potruditi da se uopšte ne nervira u programu i da će skoncentrisati isključivo na pevanje i promovisanje sebe.

Naime, za vreme njegovog boravka u ,,Zadruzi 2’’ ćemo premijerno čuti i 2 pesme koje je snimio pre samog ulaska u reality.

Ipak, Nikola nije baš najbolje prošao od samog ulaska u reality, jer je već ušao u konflikt sa nekolicinom takmičara, a čini se da će ga Toma naročito proganjati u narednom periodu, te ćemo videti koliko će zaista moći da izbegne sav taj stres koji mu predstoji.

Ime i prezime: Nikola Bokun

Datum rođenja: 22. jun 1990. godine

Mesto rođenja: Vršac

Mesto stanovanja: Banatski Karlovci

Zanimanje: Učitelj muzičkog, pevač, reality takmičar

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/BOKUN.NIKOLA/

Instagram: https://www.instagram.com/mrbokun/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.