Nataša Moskva – Biografija

Nataša Moskva je još jedna od opitnih pevačica u našem regionu, koja se u ovim vodama oprobala nakon nekog skandala u kom je učestvovala. U ovom slučaju, njeno pojavljivanje u žutoj štampi i online medijima je obeležio ,,film za odrasle’’ koji je snimila sa svojim tadašnjim momkom, unukom ranijeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana.

Ipak, Nataša nije dozvolila da je ovo dekuražira, već je uplovila u vode javnih ličnosti u kojima nalazi svu popularnost u kojoj uživa, a sada je gledamo i kao izabranicu Bore Santane u drugoj sezoni reality show – a ,,Zadruga’’.

Biografija
Nataša Ivkošić, aka Nataša Moskva, je rođena 1986. godine u Slavoniji, a Srednju muzičku školu je završila u Zagrebu. Kasnije se udala za unuka nekadašnjeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, Igora Tuđmana, sa kojim je snimila i ,,kućni video’’, koji je procureo u javnost 2012. godine.

Ovaj bračni par je završio i iza rešetaka zbog ucene jednog srpskog biznismena. Igor Tuđman je ostao u zatvoru i tokom 2013. godine, dok je Nataša puštena na slobodu nakon 6 meseci služenja zatvorske kazne. Odmah nakon izlaska iz zatvora, podnela je zahtev za razvod braka.

Inače, brak sa Igorom Tuđmanom nije jedini brak koji Nataša ima iza sebe. Pre udaje za njega, Nataša je imala još jedan brak, koji je pravno završen, iz kog ima 2 deteta – ćerku od 13 i sina od 11 godina, koji su pravosnažno pripali ocu, kao zakonskom staratelju, a Nataša ih redovno viđa.

Prošle godine, odnosno 2017.godine, Nataša je još jednom posetila beogradski zatvor, zbog čega su mnogi spekulisali da je opet uhapšena. Ipak, Nataša je ovog puta bila samo u poseti, valjda da se podseti starih dobrih vremena, a njeni brojni instagram fanovi su imali i direktan prenos njenih doživljaja iz zatvora.

Inače, nakon odsluženja zatvorske kazne, Nataša je dobila i zabranu ulaska u Srbiju, a onda je jedva i dočekala istek ove kazne jer je u Beogradu, po njenom mišljenju, uvek najbolji provod. Danas, Nataša živi na relaciji Slavonija – Frankfurt, a profesionalno se bavi pevanjem, pa je snimila i muzičku numeru i spot za pesmu ,,Pijana od ljubavi’’, čiji je tekst potpisala Alka Vuica, a ubrzo je postala i veliki hit.

Inače, Nataša nije jedna od onih koji se bave muzikom tek od kada su krenuli javni skandali vezani za njeno ime, mada su dosta pomogli u pokretanju njene karijere. Pored numere ,,Pijana od ljubavi’’, Nataša je snimila i numere ,,3’’, ,,Bezobrazno’’, koju je snimila sa Markom Vanilom i ,,What’s up’’, koju je snimila sa MC Damirom.

Reality
Nataša je bez ikakvih problema prihvatila poziv da učestvuje u ,,Zadruzi 2’’. Kao što ste mogli da primetite iz prethodnog odeljka, vodila je izuzetno buran život – najpre prvi raspali brak u kom je dobila i dvoje dece, a zatim i drugi, sa Igorom Tuđmanom, zbog kog je završila i iza rešetaka, a sada čak i ima partnera, o kom javnost i ne zna toliko.

Ipak, nju mediji i širi auditorijum vide samo kao skandal majstora, bivšu suprugu, bivšu snajku, bivšu robijašicu i akterku filma za odrasle. Ipak, Nataša Moskva tvrdi da preplavljivanje naslovnih strana tabloida nije njen životni cilj. Ona je najpre majka, a zatim i pevačica i to je sve što ona želi da bude u životu. Za reality se odlučila baš zbog toga, ali je izjavila i da nikako ne želi da obruka svoju porodicu, a naročito svoju decu tokom trajanja sezone.

Njen buran život nije u potpunosti ogledalo njenog karaktera, ali smatra da ne treba ni zbog koga da se menja i tvrdi da nema potrebu da se ikome svidi. Zbog toga je u ,,Zadrugu 2’’ ušla potpuno spremna i naoružana samopouzdanjem.

Iako se spekuliše da je već bila intimna sa Borom Santanom, ove pretpostavke nisu potvrđene. Ipak, ona je izjavila kako je ona majka dvoje dece, koja, iako ne može sa sigurnošću da tvrdi da se u ,,Zadruzi 2’’ neće zaljubiti, smatra da ne bi trebalo da bude izričito intimna ni sa kim, niti prati korak svojih prethodnica, koje su širi auditorijum zabavljale svojim seksualnim avanturama sa ostalim takmičarima.

Do ulaska u reality je bila verni pratilac prethodne sezone, te je uvek bila u toku sa novim dešavanjima, te je jedna od retkih osoba koja pokušava da situaciju između ljubavnog trougla koji je obeležio prošlu sezonu sagleda i iz drugog ugla.

Smatra da je svaka žena barem jednom u životu uradila i nešto nemoralno, što u teoriji nikad ne bi, a naročito ističe da je Luna Đogani izuzetno mlada i još uvek ne može da odoli određenim porivima, te je, na taj način, postala jedna od retkih ljudi koji pokušavaju da opravdaju Lunino ponašanje.

Zbog svog atraktivnog izgleda, Nataša Moskva je bila jedna od 3 kandidatkinje, pored Lune Đogani i Stanije Dobrojević, koja je bila na izboru za ,,Miss Zadruge 2’’.

Mada je na ovom takmičenju ubedljivu pobedu odnela Luna Đogani, muški deo takmičara i dalje ima podeljena mišljenja na ovu temu.

Bora Santana je jedan od takmičara koji je bacio oko na Natašu i obećao joj ključeve od svog stana i od svog srca. Da li će se tu roditi neka nova ljubav? Da li će Nataša ostati dosledna svojim stavovima sa kojima je i ušla u ,,Zadrugu 2’’ – nikakav seks ispred kamera? Kao i prva sezona, i ova sezona ,,Zadruge’’ će nam doneti brojne preokrete i intrige, pa ćemo biti svedoci i da li se skandal devojka zaista promenila ili će nas uživo počastvovati nekim ispadom.

Ime i prezime: Nataša Ivkošić

Nadimak: Nataša Moskva, snaja Franje Tuđmana

Datum rođenja: 1986. Godina

Mesto rođenja: Slavonija

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/natashamoskwaofficial;

Instagram: https://www.instagram.com/natasha.moskwa/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.