NAMERNO JE ISPROVOCIRAO MILJANU?! Marija bez dlake na jeziku! Osula PALJBU po Zoli?!

Nije štedela reči?!

Ljubavni par, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, imali su žestok okršaj i tom prilikom došlo je do fizičkog kontakta. Miljana je udarila Zolu, a sada je njena majka Marija Kulić prokomentarisala ovaj odnos.

Marija je na samom početku razgovora istakla da je predvidela da će se sa Zolom dogoditi repriza od prethodne sezone, kada je Miljana zbog njega diskvalifikovana iz daljeg takmičenja, a potom je prokomentarisala svađu od sinoć.

– Ladno je mogla da bude diskvalifikovana, a došla je ovde da zaradi za dete. Govorili smo joj svi iz porodice da se kloni njega, ona ne ume da izbroji do 10. Kao što sam znala, kao što sam predviđala, to se i dogodilo. Majka kao majka, znam kako mi dete diše. Išla sam juče za njima, nisam znala da će to da se desi, da sam znala, ja bih je povukla. Rekla mi je da ju je isprovocirao kao i prošle godine. Govorila mu je: „Šta da sam trudna, isto bi mi to radio…“. Opet je to uradila, opet nije izbrojala do 10. Ne daj Bože da se pomire. Ona će zbog njega da bude diskvalifikovana. Meni on kao momak ne smeta. I mene je isprovocirao pre neku noć, ali ja umem da se iskontrolišem. Meni babe govore da sam ja protiv toga, ja samo znam kakvo mi je dete. Kada je on u stanju da je toliko izvede iz takta, šta sve još može da se desi – rekla je Marija Ognjenu.

Potom je odgovorila šta misli da li će Miljana uspeti da ne bude u vezi sa Zolom i kako će reagovati ukoliko on postane blizak sa Majom Marinković.

– Neće ona imati problem ako on počne da se muva sa Majom, nju to ne boli, nju ovo boli. Neće tu zatvoren prostor imati uticaja, veruj mi. Njoj je sada krivo, oseća grižu savest zbog svega što je uradila, zbog toga obigrava oko njega, želi da mu odnese da jede, cigare… Kao što rekoh, najgori mogući scenario bi bio da se pomire – istakla je Kulićeva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.