NAJLEPŠI U ZODIJAKU: Ako ste rođeni u OVOM ZNAKU, znajte da ste mnogima apsolutno NEODOLJIVI!

Da li ste septembarsko-oktobarski srećnik ili sudbina nije bila blagonaklona prema vama?

Zahvaljujući Venerinom uticaju, Vage su obdarene najlepšom fizionomijom u celom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive – radoznale, izazovne, zagonetne.

Prosečna kosa Vage je tamnosmeđa ili crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici.

Osim tipične Vage, čija je spoljašnost pod Venerinim uticajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih i bezobzirnih očiju. Telo ovakvih Vaga je mišićavije i robusnije, a to odražava njihovu borbenost i ambiciju.

Kod oba tipa najosetljiviji delovi tijela su bubrezi, bešika i pankreas. Treba da obrate posebnu pažnju na njih i da ih redovno kontrolišu. Osim bolestima spomenutih organa, sklone su alergijama, astmi i dijabetesu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.