NIJE VAŽNO ŠTO JE TO ON: Žiki Jakšiću policija upala u kuću!

Žao mi je ako je neko imao neprijatnost zbog toga- rekao je Žika.

Saša Jakšić, poznatiji kao Žika, producent “Grand produkcije”, dobio je kaznu za remećenje javnog reda i mira zbog toga što je u noći između nedjelje i ponedjeljka puštao muziku na razglas, zbog čega su se pobunile komšije.

Jakšić je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom u novoj kući na Bežanijskoj kosi organizovao je muziku uživo, što je izazvalo revolt kod susjeda koji su ga prijavili policiji.

-Žurka je počela oko 21 sat, čulo se da pjeva Aco Pejović,  komšije su, znajući da čovjek slavi slavu, bile tolerantne, ali samo do ponoći. Poslije toga nekoliko komšija sa istog sprata je došlo kod Žike i zamolilo ga da utiša muziku jer mala djeca ne mogu da spavaju. Svakom je ljubazno odgovorio da hoće, ali muziku nije gasio-  rekao je dobro obavješten izvor, piše Alo.

-Kada su izgubile strpljenje, komšije su pozvale komunalnu inspekciju. Bile su kivne što nema obzira prema djeci i starim ljudima koji žive u tom kompleksu, ali nisu imale obzira da čovjek jedan dan u godini obilježava krsnu slavu. Možda komunalna ne bi ni odreagovala da za istu adresu nije stiglo više poziva. Policija je izašla na lice mjesta i uvjerila se da je muzika glasna. Rekli su mu da smjesta mora da je ugasi i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka. Tada je ugasio muziku i slavlje se završilo- završava izvor.

-Nisam ja toliko glasno puštao, nego neko je otvorio prozor u mojoj kući i vjerovatno su komšije zato čule. Žao mi je ako je neko imao neprijatnost zbog toga- rekao je Žika.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.