Kakav je u ljubavi i seksu: Ovnovi ženskaroši, a Blizanci avanturisti

Horoskopski znak ga razotkriva! S kim vi imate posla, drage dame?

Ovan
Vrlo je sklon ženama, ali može da bude i sam. On je idealista u ljubavi i od žene očekuje čudo – da bude istovremeno i dete i žena, slobodna i zavisna, odana i uvek spremna da mu pruži punu pažnju. Sposoban je za najveće strasti i za neverovatnu ljubomoru. Voli velikim žarom i spreman je da se žrtvuje za voljenu osobu.

U seksu je vrlo strastven i zahtevan. Neki Ovnovi su vrlo sebični i seks doživljavaju isključivo kao zadovoljenje fiziološke potrebe – naravno svoje. To ih može dovesti do toga da su skloni ljubavnim avanturama bez potrebe da se vežu i uplove u ozbiljnu vezu.

U braku će se ipak ponašati zaštitnički i biće sposobni da se žrtvuju za porodicu. Ovan je ponosan otac koji će svojoj deci osigurati mesto pod suncem. Neće ih previše maziti, ali će ih veoma voleti. Ako deca ne ispune njegova očekivanja, niko neće biti nesrećan kao Ovan. Podsetite ga da je jeci potrebna nezavisnost isto toliko koliko i njemu.

Bik
Muškarac Bik ume da se žrtvuje za voljenu osobu. Iako nije preterano romantičan, ume da voli i da bude nežan i veran. Bitno mu je imovinsko stanje njegove izabranice.

On je jedan od najboljih ljubavnika celog Zodijaka. Imponuje mu inferiornija partnerka. Vrlo je temperamentan, ali nije prevrtljiv i lakouman. Vrlo je posesivan i traži potpunu odanost, predanost i iskrenost – sve ono što i sam daje. Postaje ljubomoran zbog najmanje sitnice. Idealan je partner ženi koju voli, pun je pažnje, strpljenja, brižnosti. Osigurava njenu materijalnu sigurnost i udovoljava njenim željama. Strastven je i umiljat, a ipak realan i pravi muškarac.

Iako je poznat kao veliki zavodnik, u braku se sve menja, jer tada postaje veran. Ukoliko i prevari partnerku u pitanju su kratke i beznačajne avanture. Poneki Bikovi beže u asketizam, bojeći se svog nekontrolisanog nagona.

Blizanci
Protivnik je dužih veza. Mnogi se žene nekoliko puta. Cesto se priklanjaju partnerki kao sestri ili majci, da bi rešio mnogobrojne probleme. Ne odriče se apsolutne lične slobode. Cesto sklapa dogovorni brak. Prema emocijama je sumnjičav i ironičan. Nije veran. U seksualnom smislu je sebičan. Ako sretne partnerku, koja će poboljšati njegov društveni ili finansijski položaj neće oklevati da napusti staru vezu. Često je zaljubljen (njemu je potrebna ljubav), ali mnogo češće je zaljubljen u dve osobe odjednom. Osećanjima se nikada ne predaje do kraja.

Rak
Muškarac Rak je pažljiv i ljubazan partner, ali nije lako s njim deliti život. Da li će veza biti srećna.velikim delom zavisi od vas. Odgovaraju mu konzervativnije žene. Ovaj muškarac očekuje da u svemu vodi glavnu reč i da se udovoljava njegovim zahtevima. Divlje strasti su kod ovog muškarca prava retkost.

Od ljubavi ne traži u prvom redu telesno zadovoljstvo, već više čezne za razumevanjem, toplinom i zaštitom. Ovaj muškarac namerno traži majčinski tip žene ili zrelije uravnoteženije partnerke, koje su pune razumevanja. Sklon je brzom zaljubljivanju i idealizovanju, pa stoga i razočarenju u vezi. Uvek ponavlja iste greške kad je ljubav u pitanju. Inicijativu u seksu uglavnom prepušta partnerki. Ljubomoran je, gunđalo, ali zna da prašta i da se prilagodi skoro svakom tipu žene. Voli ljubavne predigre. U braku je obično veran.

Lav
Muškarac Lav je romantičan, vrlo strastven i seksualno vrlo aktivan muškarac. U ljubavi, porodici i prijateljstvu voli da dominira. Za svoje veze on traži osobu sa sličnim osobinama. Ljubavi pridaje velik značaj. Poznat je kao velik osvajač suprotnog spola. Najbolji način da vas zapazi jeste vaše bezgranično divljenje prema njemu. Osim toga, morate uvek da budete doterani i privlačni. Jedan Lav neće dozvoliti da ga viđaju s partnerkom, koja nije u svemu najbolja- naravno, posle njega. Kad se veže uz neku osobu obično je veran. Traži poštovanje i ne trpi kritike i sumnjičavost.

Vrlo je odan porodici – to je za njega i pitanje statusa. Kao otac, tipičan je primer patrijahalne glave porodice. Strog je, uvek vodi glavnu reč. Mekog je srca i velikodušan prema svojima kad sve ide kako treba. Jako voli svoju djecu, ali od njih traži poštovanje i poslušnost. On je svojoj ženi u svakom trenutku moralna podrška i zaštita, ali želi da mu ona uvek bude pomalo potčinjena. Inicijativa mora uvek biti njegova. Muškarac Lav voli da se zabavlja, slobodno luta i ulazi u razne avanture. Kod njega je ljubomora više stvar ponosa, nego neka jako izražena strast. On ume da okrene leđa partnerki ako je uvređen ili da je brzo zaboravi.

Devica
Muškarac Devica nije veliki pobornik trajnih i ozakonjenih veza. Prilično je stidljiv i nepretan u svom pristupu ženama. Nije preterano strastven ni dominantan ljubavnik. On gaji veliko nepoverenje prema ljubavi i osećanjima. Teško da će u jednoj ženi pronaći sve kvalitete koje će ovog tako zahtevnog muškarca navesti da se veže bez ostatka. On je radoholik i potrebna mu je samoća pa ga to čini pomalo teškim za zajednički život. Uvek je u potrazi za savršenstvom, pa će i partnerka morati da odgovara njegovim visokim kriterijumima. Odgovaraju mu jake, maštovite i dinamične žene.

Kad jednom izabere, veran je, odan i ne napušta svoju partnerku. Jednog muškarca Devicu razvod bi koštao suviše živaca i novca. Njegov razum upravlja i njegovim ljubavnim životom i često je smetnja u seksualnim odnosima s partnerkom. On često insistira na perfekciji samog seksualnog čine ne vodeći računa o trenutnim osećanjima druge strane. Uglavnom se rado žrtvuje za voljenu osobu. Nije preterano ljubomoran. Brine se za usavršavanje dece, ali i prema njima ima intelektualni pristup.

Vaga

Muške Vage traže partnerku – prijateljicu. Ljubavni odnos ih zanima u prvim godinama veze. Skloni su flertu i sklapanju sentimentalnih veza. Cesto su skloni da precene svoje vrline na račun tuđih nedostataka, što ih čini teškim u ljubavi. Muškarac Vaga je već od djetinjstva vrlo osećajan i zainteresovan za suprotni spol. U zrelijim godinama dostiže vrhunac svoje seksualne aktivnosti i ostaje potentan do kasnijih godina. Esteta je u izboru partnerke. Emotivan je i dobar ljubavnik. Vrlo je maštovit u seksu, dovodeći ga povremeno do vrhunske umetnosti, a za to treba strastvenu partnerku. Ne voli razvode, pribegava im jedino u krajnjem slučaju. Loš uticaj Venere može da stvori nastrane tipove (žigolo). Ako je horoskopski dobro aspektiran, muškarac Vaga je u Zodijaku seksualno najusklađeniji.

Škorpija
Muškarac Škorpija je obuzet seksualnom požudom i može da zapadne u ljubavno ludilo. Takva telesna strast može da ga brzo prođe pa se istovremeno raspada i veza. Ljubomoran, posesivan i prepotentan, muškarac Škorpija će dobro preispitati i proveriti ponašanje svog partnera. Tek kad se uveri da su mu osećanja uzvraćena može da se preda osobi koju je izabrao. U protivnom postaje opasan i osvetoljubiv.

Nepogrešivi osećaji simpatije ili antipatije izbiju odmah pri prvom susretu i uvek se pokažu tačnim. U ljubavi je uvek strastven, u seksu vrlo zahtevan. Osećanja mu ekstremno skaču ili padaju. Ako nađe pravu partnerku veran je i u dobru i u zlu. Nikad mu nemojte povrediti dostojanstvo. Ukoliko to učinite, protiv vas će okrenuti sav svoj sadizam i svoju agresivnost. Muškarac Škorpija mora da nauči da ceni tuđa osećanja i potrebe pa bi tada njegova ljubavna veza bila vrednija i manje dramatična.

Strelac
Muškarac Strelac je ljubavnik, dolazi i odlazi kako mu se prohte. Često se ženi radi društvenog ugleda. Svoju partnerku obasipa pažnjom i nežnostima, ali ne dozvoljava da mu se u bilo čemu suprotstavlja. Strelac treba tolerantnu ženu, punu razumevanja. Očinske obaveze muškarac Strelac ispunjava vrlo savesno. Uzoran je otac i suprug. Treba partnerku koja ga sledi u maštovitosti seksualnog života. Za njega je ipak najhitnija duhovna povezanost i uzajamno poverenje medu partnerima. Pridodamo li tome i dobru erotsku vezu, dobit ćemo savršenog i vernog supruga. U protivnom, Strelac će u životu imati više brakova i dece.

Jarac
Muškarca Jarca smatraju najsolidnijim mužem u celom Zodijaku, koji ne zna ni za avanture ni za razvod. On je i uzoran otac. U braku sledi svoje ambicije. Veže se za osobu koja će poboljšati zajednički društveni i profesionalni status. Njegova konvencionalna priroda i osećaj dostojanstva neće mu dopustiti razvod braka, čak i kada u tajnosti potraži zadovoljstva negde izvan svoje bračne zajednice. On će opskrbiti svoju obitelj, ali će supruzi prepustiti vaspitavanje decom, jer he preokupiran poslom i za to nema vremena. Voli da dominira u odnosu. Odmeren i hladan, nema baš puno smisla za romantiku. Grozi se svađa, ljubomornih prizora i nevere. Ako se u njemu razbudi ljubav, on će voleti zauvek i ništa ga neće u tome pokolebati.

Vodolija
Muškarac Vodolija mnogo je bolji prijatelj nego ljubavnik. On zna da ovlada ženinim osećanjima i potrebama tako da joj postane nezamenljiv. U dubini duše znada bude ljubomoran i posesivan, iako inače pokazuje potpunu toleranciju. Voli da menja žene, ali kad je u vezi, on je veran, bez obzira koliko veza trajala.

Kao suprug je pažljiv, nežan i požrtvovan. Ima smisla za dom i obitelj. Dobar je otac i prijatelj svojoj deci. Kao ljubavnik je analitičan, nezasit i neumoran – često u svrhu eksperimenta. Toleriše neveru i sklon je da oprosti ako se radi samo o fizičkoj prevari. Ceni duhovni sklad s partnerom, kao i obostrano razumevanje i slobodu.

Ribe

Muškarac Riba je vrlo šarmantan, privlačan, zavodnički tip. Pri tom je pažljiv i nežan. Voli tajanstvene i zagonetne žene, jake osobe, koje će ga pomalo držati na uzdi. Nije baš preterano veran, ali može da ostane i samo s jednom partnerkom. Kao ljubavnik je vrlo strastven i maštovit. Kao suprug je vrlo nežan i romantičan i voli svoju porodicu i dom. Ipak je ponekad težak zbog svojih depresivnih stanja. U braku s njim nećete postati prebogati i slavni, ali ćete za uzvrat dobiti trenutke prave i istinske sreće.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.