Muškarce rođene u ova 4 znaka je najlakše zadržati u vezi!

Jači pol rođen ovim znakovima Zodijaka su dovoljno pasivni da najradije čuvaju vezu

Zavesti muškarca često nije lak izazov. Većina njih pada na atraktivan izgled u kombinaciji s prijatnom ličnošću, a malo kulinarskog i sportskog znanja dobitna su formula uspjeha.

Problemi nastaju kada početna privlačnost splasne i kada treba održati njegovu pažnju.

Bik

Muškarac u ovom horoskopskom znaku je stabilan i ne voli promjene. Kada započne vezu, svim silama će se truditi da ona opstane.

Bik će da raskine samo ako je satjeran uza zid i ne vidi drugo rješenje. Njegovu pažnju zadržaće lijepa i dotjerana žena koja voli kuvanje, muziku i uredan dom, oko kojeg se ponajviše sama brine.

Rak

Odmalena mašta o porodici kao sigurnoj luci u koju će se uvijek moći vraćati. Ako ste nježna partnerka koja mu posvećuje mnogo pažnje, vodi računa o tome da je frižider uvijek pun, a kuća čista, dobri su izgledi da će sa vama ostati zauvijek. Zauzvrat će i sam davati puno i biti partner kakav se samo može poželjeti.

Jarac

Ne ulazi olako u veze te ulaže velik trud u uspjeh i trajnost odnosa u kojem se emocionalno angažovao.

Privlače ga odgovorne, marljive i ambiciozne žene koje drže do sebe i ostvarene su u poslovnom i finansijskom smislu. S druge strane, žena koja je neozbiljna i živi od danas do sutra brzo će ga natjerati da pobjegne glavom bez obzira.

Škorpija

Gašenje početne strasti neće ga otjerati iz veze ako mu partnerka okaže trajnu i odanost. Stekne li utisak da mu druga žena neće pružiti bitno bolje uslove, ostaće s vama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.