MOJ ŽIVOT NIJE RIJALITI! Žestoko ga je ISKRITIKOVALA, a onda joj je on SASUO sve u lice

Ovo od njega niko nije očekivao.

Zadrugar Mlađan Jovanović uspeo je da rasplače Ninu Babić sa kojom je ostvario vezu pred kamerama, a sve zbog nedostatka pažnje, koju je, prema Nininim rečima, usmerio prema drugim zadrugarkama sa kojima ona nije u dobrim odnosima.

Nina je videla kako je Mlađa sve vreme tokom žurke bio prisan sa Ivom Grgurić, pa je odlučila da sa njim raspravi sve nedoumice koje ima. Međutim, ona nije očekivala njegovu povratnu reakciju koja je bila negativna, pa je odmah prekinula razgovor.

– Ja nisam ni znala da je žurka! A ti, sediš sa devojkama, sve sam ispratila! I znaš da se ovde sa njima ne družim, znaš i da sam sama došla. Uvek ti prva priđem! Dosadilo mi je da trčim za tobom – rekla je Nina.

– Poslednja dva dana te nema nigde. Do tada je sve bilo uzajamno. Tebi je bio problem da priđeš svom dečku! Zamisli da sam ja u kafani, a moja devojka sedi gde je stub, a ja dođem i sednem dva mesta pored – rekao je Mlađa.

– Trebalo je da priđeš i da me pitaš da li sam gladna ili da li mi nešto treba! Ništa – pridikovala je Babićka.

– Vidi, moj život nije rijaliti! A tebi ako je bitno da budeš bitna ovde, ti radi šta hoćeš. Ja mogu sutra da izađem, ti idi i pravi priču sa drugima. Ja nisam čovek koji će da pravi veštačke fore – bio je izričit Mlađa.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.