MILJANA U SUZAMA: Stigla je Zolina čestitka za rođendan! A tek da vidite KAKO je Marija reagovala

Potresla se.

Večeras je u rijaliti programu „Zadruga 3“ Veliki šef organizovao žurku povodom rođendana Miljane Kulić. Ova ukućanka napunila je 26. godina, a ovim povodom ukućani uživaju u izobilju hrane, pića i odličnoj muzici.

Miljani su srećan rođendan poželeli Veliki šef, ukućani, otac Siniše, sestre Tijana i Ana, ali i bivše dečko Lazar Čolić Zola sa kojim je ona bila u ljubavi tokom druge sezone rijaliti programa „Zadruga“.

– Zdravo Miljana, na današnji dan želim da ti kažem da imaš moju iskrenu podršku. U mom sećanju je ostalo sve ono najlepše. Svaki put kada ti je teško, moraš da se boriš za svog anđela – Željka, kojeg imaš pored sebe. Moraš da budeš jaka i siguran sam da ćeš uspeti. Zapamti, trenutak je dovoljan da se upozna, da se zavoli, ali večnost je potrebna da se zaboravi ono što je taj trenutak uspeo da stvori. Želim ti srećan rođendan i sve najlepše u životu. I naravno, srećan polazak u vrtić malom Željkiću. I samo da znaš, nikakve izjave nisam davao, držao sam se našeg dogovora maksimalno, verovao sam u nas, ali ti si ta koja se našeg dogovora nije držala. Sve sam razumeo što si mi rekla preko TV-a. Nadam se da ćeš tako biti srećna, jer ti to želim od srca – napisao je Zola.

Tokom čitanja Zoline čestitke, Miljana Kulić počela je da plače, zbog čega su ukućani odmah počeli da je grle i teše. Tom prilikom njena majka Marija odlučila je da joj očita lekciju.

– Ti ne plačeš što su ti pisale sestre, nego što ti je Zola pisao! Sutra plači, ne danas! – govorila je Marija Miljani.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.