IZBAČEN: Haos na Miljaninom rođendanu – zbog TEŠKE svađe sa Gavrićem

Ne popušta…

U Beloj kući se slavi rođendan Miljane Kulić, na kom se ukućani odlično provode. Na ovom slavlju nisu ipak prisutni Saška Karan, Mirko Gavrić, Ivan Gajić i Marko Đedović. Međutim, u jednom momentu želela je da sa žurke izbaci i Boru Santanu.

Naime, Miljani se nije svidelo što je Bora poručio pesmu za nju od Mirka Gavrića. Kulićeva je odmah poručila Bori da se udalji sa njenog slavlja i počela da govori kako nije u dobrim odnosima sa Gavrićem.

– Da li si ti normalan? Zašto to radiš? Zašto to radiš? Kaži da je greška! Sa tim čovekom nisam u dobrim odnosima! Bora uvek mora da izmisli, kakav Gavrić i može slobodno da ode sa rođendana! Izađi napolje, izađi napolje – govorila je Miljana.

Nekoliko minuta nakon ove situacije, Bora je čestitao Miljani rođendan preko razglasa, a odna je prišao ovoj ukućanki i počeo da se izvinjava.

– Miljana, izvini! Mogu li da se vratim na žurku? Moja porodica tebe mnogo voli, nikada se na tebe nisu naljutili! Ja tebe kada bih uvredio, pa stvarno… – pričao je Bora.

– …ali više to da ne radiš! Smeš da se vratiš, ali više to da ne radiš! Mene je to uvredilo! Ako lupiš glupost, lupiću ti šamar! Daj nosić! Znači, Mirka Gavrića ne spominješ! Ni slučajno! Drugo je kada ga ja sprdam – govorila je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.