MILJANA POBESNELA! Zola PRIZNAO da želi S*KS sa Kijom Kockar – usledio BRUTALAN ODGOVOR njegove izabranice

Nije joj bilo svejedno kad je čula njegove reči.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Marko Janjušević Janjuš i Bora Santana su tokom ranih jutarnjih sati došli na ideju da igraju jednu veoma zanimljvu igricu. Naime, Santana je postavio izazov pred Zolu, a njegov odgovor je zasmetao Kulićevoj.

– Znači imaš prokletstvo. Moraš u narednih 10 dana da imaš s*ks sa 10 najboljih riba, a da to Miljana ne zna. Pet riba biraš sam, a pet biram ja. Moraš pet riba da opališ, a ako ih ne opališ Miljana će imati 150 kilograma.

– Ja bih njoj to priznao. Ja bih to uradio, ali bih morao da joj priznam. Neka bude Kija, Teodora, Stanija, Marijana Zonjić… Što se ljutiš, ovo je za tvoje dobro – pričao je Zola.

– Da, za moje dobro Kija i Stanija, što nisi rekao Marijana Zonjić i Nadežda – bunila se Miljana.

Zbog Zolinog odgovora, Miljana je pobesnela, pa je odlučila da mu udari kontru zahtevajući od Bore da joj postavi sličan izazov kao i Čoliću.

– Zola je dve godine zatočen i zatvoren zbog nenošenja ličnih dokumenata. Jedini spas je da budeš sa tri zadrugara sa kojima ćeš biti po tri meseca. Znači, ti moraš da za devet meseci da promeniš tri momka.

– Vladimir Tomović, Uroš Ćertić i Marko Miljković – rekla je Miljana zbog čega Zoli nije bilo svejedno.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.