MIKSI ŠOKIRALA MILIONE Izvinite na prostakluku, IZURINIRALA sam se… Izlazila sam iz Zadruge! Evo GDE

Kod nje je uvek burno…

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara“. Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Jedno od pitanja bilo je postavljeno Miljani Kulić: „Da li možeš da nam objasniš šta je prijatelj sa beneficijama?“ U svom izlaganju, ona je otkrila da je nedavno izlazila iz rijalitija „Zadruga 3“ i zbog toga se zahvalila produkciji. Naime, ona je išla da se pomoli u crkvu nakon što je njenom ocu pozlilo i što je hospitalizovan.

– Naravno da Zola i ja nismo u vezi, posle toga se desilo ono što ste gledali u izolaciji, sinoć smo razgovarali. Prijateljstvo sa povlasticama je bilo i prošlo. Ja želim da budem ona Miljana koju si ti hvalio prvih mesec i po dana, izvini na izrazu, ali izurinirala sam se na svoje dosadašnje rijaliti učešće. Zola i ja ćemo ostati prijatelji. Ne možemo da funkcionišemo u vezi u rijalitiju, pa smo odlučili da ostanemo prijatelji. Želim da se što pre završi ova agonija, da se ne muče ni moja ni njegova porodica. Mama nije tu, tati se slošilo, imao je 40 sa 0 pritisak zbog celokupne situacije. Ja sam jutros bila u crkvi, produkcija mi je to omogućila i hvala i mnogo. Zapalila sam sveću za svoju porodicu, pomolila sam se Bogu, izvinila se ako sam prekršila kletvu, a smatram da nisam jer nisam bila u vezi – tvrdila je Ivana Miljana.

– Iskreno, složio bih se sa njenim izlaganjem. Sinoć smo pričali o svemu, zajedno smo doneli odluku da ovde ne možemo da funcionišemo ni u vezi, ni kao prijatelji sa beneficijama, jako je teško ovde biti u vezi. Složili smo se da ćemo jedno dugom biti podrška, daću sve od sebe da se izdignem iz situacije – rekao je Zola.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.