MIKSI JE PITALA DA LI JOJ SE NOVI DEČKO RAZVEO: Dragana je još uvek u braku! A OVO je GOSPODIN TORTA

Vratila se…

Produkcija rijalitija „Zadruga 3“ odlučila je da i treću sedmicu zaredom da pomeri izbacivanje za nedelju, a ove subote organizovali su vanredno ubacivanje.

Da li će nedelja veče postati i redovan termin za izbacivanje ostaje nam da vidimo, a sigurno je da će imanje u Šimanovcima biti bogatije za još jednu učesnicu – modelsicu Draganu Mitar, koja je bila i u drugoj sezoni „Zadruge“.

Nakon što je ušla u Belu kuću ona je odgovarala na pitanja novinara i ispričala je u kakvim je odnosima sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem i famoznim novin dečkom, „Gospodinom Tortom“, a zapravo Edom iz Novog Pazara. Po njenom odgovoru, Miljana Kulić ju je odmah pecnula i upitala da li je Gospodin Torta sad razveden.

Nismo ni u kakvom odnosu, ne čujemo se. Čeka se ročište, ne znam zašto se odužilo. Nadam se da ćemo se uskoro i razvesti. On živi svoj život, ja svoj. Tim ročištem je određeno da se ja brinem o detetu, dete je kod mene. Vaspitanje ja obavljam, ja snosim sve troškove. Ja sam mu i mama i tata. Otac ga viđa jednom u mesec dana po tom sudskom rešenju – rekla je Dragana Mitar.

– Doneta je mera da dete viđa svake srede i svakim vikendom dete bude kod njega. On ga ne viđa vikendom. On ako ne želi ne mora da ga vidi nikako. Dva puta ga je video od tada. Jovan ne pita za njega, niti ga zove. Ja Jovanu ne namećem da vidi svog oca. Ako on kao otac nema potrebu da vidi svoje dete, ja sama to ne namećem. Pošto živimo u istom gradu, srećemo se ponekad. Sreli smo se u kafiću. Jedva čekam da se razvedem, čekam to ročište. Jovanu je divno sa mnom i sa mojim roditeljima. Mislim da ima srećno detinjstvo – rekla je Mitrova i istakla da Siniša nije prisustvovao rođendanu svog sina.

– Nije bio na rođendanu. Zvao je ujutru, čestitao mu je rođendan. Ja ga nisam zvala na rođendan. Sreli smo se i tako mu je dao poklon, imao je poklon u autu. Bio je saglasan i sa promenom vrtića. Ne znam šta se dešava. Čekamo taj papir da stigne i da konačno budem razvedena. Mi se ne čujemo, niti se viđamo. Kada želi da vidi Jovana, tada se čujemo. Kada mi treba pomoć za dete, ja se njemu ne obraćam. Mi smo navikli da budemo sami. On je nestao iz detetovog života – objasnila je Mitrova.

– Ja ne bih volela da se srećemo. Volela bih da ja budem Jovanov staratelj. Ne mogu neke odluke da donosim sama, pa moram da ga kontaktiram. Ja sam svoj život stabilizovala, volela bih da ovu ružnu godinu izbrišem. Celo leto je bilo katastrofa za mene. Ceo odmor mi je propao. Dobijala sam i neke tužbe od njega. Kada ja budem Jovanov staratelj, tada neću morati uopšte da mu se obraćam – rekla je ona, a onda je istakla da njen život sada upotpunjava svima dobro poznat „Gospodin Torta“.

– Proslavili smo Joletov rođendan. On je meni podrška i prijatelj. Svašta nešto sam prošla. Bio je za mene u teškim trenucima. Imamo okej i korektan odnos. Jole ga voli. Učinio je taj rođendan lepim i posebnim. Bile su dve torte – istakla je Dragana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.