Merkur i natalni Mjesec

Merkur konjunkcija Mjesec

tijekom trajanja ovog tranzita može vam se javljati snažnija potreba za otvorenim izražavanjem nježnosti i najsuptilnijih osjećanja u ljubavi. U mnogim situacijama ćete težiti da kroz jasnu komunikaciju ispoljavate ono što vam “leži na srcu”.

Merkur sekstil Mjesec

ovaj tranzit može pružiti šansu za poboljšanje komunikacije prevashodno sa ženskim članovima obitelji i može potpomoći postizanje boljeg sklada u obiteljskim odnosima.

Merkur kvadrat Mjesec

tijekom trajanja ovog tranzita može se lako dogoditi da neke vaše odluke budu previše obojene vašim trenutnim osjećajima tako da vam u takvim situacijama može biti teže da se dovoljno objektivno i racionalno posvetite rješavanju problematičnih situacija u datom trenutku.

Merkur trigon Mjesec

za vrijeme trajanja ovog tranzita nerijetko možete imati dojam da su u mnogim situacijama vaš razum i vaša osjećanja bolje usklađeni i da su u odnosu međusobne suradnje.

Merkur opozicija Mjesec

tijekom trajanja ovog tranzita u mnogim situacijama možete imati dojam da ste neshvaćeni i moglo bi vam biti teže na adekvatan način izraziti svoje misli, ideje, stavove kao i svoje osjećaje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.