Merkur i natalna Venera

Merkur konjunkcija Venera

za vrijeme trajanja ovog tranzita moglo bi vam se dešavati da češće osjećate potrebu da osjećaje u ljubavi izrazite na otvoren i jasan način riječima i da od voljene osobe češće priželjkujete nježna šaputanja o ljubavi na jastuku zajedničke postelje.

Merkur sekstil Venera

ovaj tranzit može pružiti jednu od boljih prilika za popravljanje dojma koji ostavljate u ljubavi jer nerijetko potpomaže ostvarenje harmonične komunikacije a samim tim i dobro slaganje u ljubavi.

Merkur kvadrat Venera

ovaj tranzit može izazvati turbulencije u ljubavi i javljanje snažnije neusklađenosti vaših misli i vaših osjećaja u ljubavi što može dovesti do javljanja veće nesigurnosti i promjenjivosti vaših osjećaja tako da se može dešavati da u mnogim situacijama prosto ne znate što želite u ljubavi i kojim putem bi trebalo da krenete. Trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava i učestalije javljanje loše komunikacije, brojne nesporazume, zaoštravanje odnosa i tenzične situacije.

Merkur trigon Venera

ovaj tranzit nagovještava naglašene mogućnosti za ostvarenje dobrog sklada u ljubavi na čulnom / seksualnom razini a također iu smislu ostvarenja dobrog međusobnog razumijevanja na ostalim razinama u ljubavnoj vezi ili u braku.

Merkur opozicija Venera

tijekom trajanja ovog tranzita postoji izraženija opasnost od ozbiljnijeg narušavanja kvalitete komunikacije u ljubavi kao i od rasplamsavanja brojnih nesporazuma i nesuglasica iu krupnije probleme. Treba biti na dodatnom oprezu jer za vrijeme trajanja ovog tranzita nerijetko može biti prisutna izraženija opasnost i od prekida ljubavne veze (naročito kada su u pitanju nestabilnije ljubavne veze ili pak veze koje su tek nedavno započete).

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.